Orbán Viktor hírek

Politikus › Orbán Viktor

Orbán Viktor repülőre ült, rejtélyes üzenetet küldött

21.05.06 11:24

A miniszterelnök egy repülőgép ajtajából tartott fel egy sálat, amin az olvasható, hogy „hajrá, magyarok! Határ a csillagos ég”.

Nyitrai Zsolt erősíti majd Orbán Viktor stábját a választási felkészülésben

21.05.06 09:55

A miniszterelnöki megbízott a felkérést elfogadta, a jövőben elsősorban erre a feladatra koncentrál. Az Origo úgy tudja, hogy ezért a 2022-es választáson nem indul egyéniben a 2002 óta folyamatosan mandátumot szerző egri képviselő. 

Orbán nem törődik kínai kokettálásának veszélyeivel

21.05.06 09:44

„Magyarország Kína támadási pontja Európa felé” ¬ Ezzel a címmel közölt cikket a jobboldali konzervatív német Die Welt. Az előfizetőknek szánt cikk szerint nem ma kezdődött Orbán Viktor kokettálása Kínával, s a magyar kormányfő nem törődik az…

Orbán azt mondja, miközben ő a szabadság oldalán áll, a liberálisok a véleményhegemóniáén

21.05.05 22:16

Ma nem létezik liberális demokrácia, csak liberális nem-demokrácia, van benne liberalizmus, de nincs benne demokrácia – nyilatkozta a kereszténydemokráciát meghirdető miniszterelnök egy szlovák lapnak.

Orbán: „A magyar közszolgálati televízió kevésbé kormánypárti, mint a német”

21.05.05 21:55

A kormányfő a postoj.sk című szlovák hírportálnak adott nagyinterjút, amiben többek között az elmúlt évtizedek történései, az Európai Unió és Közép-Európa jövője, a migráció, a vakcinapolitika és a magyar sajtó helyzete is szóba került.

A(z) "Orbán Viktor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Orbán Viktor fontos döntése a ballagásokról és a pótérettségikről

A döntés értelmében mindkét eseményt meg lehet szervezni, és nem szükséges védettségi kártya a ballagásokon való részvételhez.

Tudomány

NAV: Kérni kell a késedelmi pótlék törlését

A késedelmi pótlék felszámítása automatikus, ezért kell a törlést külön kérni. Azoknak, akik a koronavírus-járvány miatt nem tudják határidőben teljesíteni bevallási, beszámolási és adófizetési kötelezettségüket, és kérelmezik a…

Életmód

Újra erőre kapott a vírus, őrült verseny kezdődött

Nagy-Britanniában verseny kezdődött a szélsebesen terjedő indiai koronavírus-változat és a felgyorsított oltási kampány között, ám ha az utóbbi győz is, az sem feltétlenül előzi meg, hogy a járvány újult erővel csapjon le. A…

Nagyvilág

NAV: Kérni kell a késedelmi pótlék törlését

A késedelmi pótlék felszámítása automatikus, ezért kell a törlést külön kérni. Azoknak, akik a koronavírus-járvány miatt nem tudják határidőben teljesíteni bevallási, beszámolási és adófizetési kötelezettségüket, és kérelmezik a…

 

Kategória ajánló