Orbán Viktor hírek

Politikus › Orbán Viktor

Korábbi külügyminiszter: a Fidesz tíz éve módszeresen távolodott el a Néppárt értékeitől

Ma 18:28

Balázs Péter magyarázta el az ATV Start című műsorában, hogy mit is jelent pontosan az, hogy a Fidesz kilépett a Néppárt frakciójából: kiszorultak a döntési centrumból, a pénzek elosztásában sem járnak jól.

„A hatpárti együttműködésben vannak olyanok, akiknek nem érdeke, hogy 2022 után rendszerváltás legyen”

Ma 18:01

Párttá alakult az egykori jobbikos politikus, Bencsik János mozgalma, a Polgári Válasz. Az Azonnalinak elmondta, miért nem csatlakozik az ellenzéki összefogáshoz, miért szavaznak majd szerinte az emberek egy harmadik utas pártra, mit gondol Jakab…

Bezárva a homályba – Magyarország egy éve a világjárványban

Ma 16:58

Éppen egy éve jelentette be Orbán Viktor, hogy két koronavírusos beteget találtak Magyarországon. Míg tavasszal a gyors intézkedések után két hónapig tartottak a lezárások, és ezernél kevesebben haltak meg, addig ősszel a kormány eltérő…

Ez már a végjáték: hátat fordított uniós pártcsaládjának a Fidesz

Ma 16:32

Megkezdődött a végjáték az Európai Néppárt (EPP) és a Fidesz között! A nagyobbik magyar kormánypárt szerda délelőtt jelentette be, hogy képviselőik távoznak a pártcsalád európai parlamenti frakciójából.

Novák Katalin nemmel válaszolt arra, hogy a Fidesz elhagyja-e a Néppártot is

Ma 13:38

Miután a Fidesz ma kilépett az Európai Néppárt parlamenti frakciójából, megkérdeztük a Fidesz külkapcsolatokért felelős alelnökét: ebből az is következik-e, hogy magából a pártcsaládból kilép a Fidesz.

Orbán kijelölte mi a feladat: Fel kell építeni a demokratikus európai jobboldalt!

Ma 13:21

“Akik nem akarnak migránsokat, nem akarnak multikulturalizmust, nem estek LMBTQ-őrületbe, védik Európa keresztény hagyományait, tisztelik a nemzetek szuverenitását” - ezen európai polgárok számára kell Orbán Viktor szerint felépíteni a…

Szigorításra készül a kormány, nem mehetünk akármilyen maszkban a boltokba

Ma 12:26

Állítólag Szlovákia példáját követi Orbán Viktor. FRISSÍTÉS: bejelentették a szigorításokkal kapcsolatos első információkat, egyelőre a maszkokról nem volt szó, de még tart a kormányülés.

A(z) "Orbán Viktor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Korábbi külügyminiszter az ATV-nek: a Fidesz tíz év alatt módszeresen távolodott el a Néppárt értékeitől

Balázs Péter szerint Orbán előbb ugrott ki az ablakon, mint hogy megvárja a fejleményeket.

Nagyvilág

Merkely Béla: a mutánsok gyorsabban terjednek és súlyosabb betegséget okozhatnak

A harmadik hullámnak az oka, hogy új koronavírus-mutánsok fertőznek, melyek gyorsan terjednek és fiataloknál is súlyosabb betegséget okozhatnak – mondta el Merkely Béla, a SOTE rektora egy a magyar kormány oldalán közzétett…

Tudomány

Zentán mutatta be a Tündér Lalát az Esztergomi Várszínház

Ellentétben sok más kulturális intézménnyel az Esztergomi Várszínház a járvány miatti korlátozások dacára maximálisan kihasználja működési lehetőségeit.

Politikus

Korábbi külügyminiszter az ATV-nek: a Fidesz tíz év alatt módszeresen távolodott el a Néppárt értékeitől

Balázs Péter szerint Orbán előbb ugrott ki az ablakon, mint hogy megvárja a fejleményeket.

 

Kategória ajánló