Óraátállítás hírek

Esemény › Óraátállítás

Ritka ősi sírokat tártak fel német kutatók

Tegnap 17:22

Az egyik sírban olyan ékszerekre leltek, amelyeket eddig csak a Kárpát-medencében és a balkáni térségben találtak.

5000 éves nagyváros nyomaira bukkantak egy építkezésnél

19.10.08 11:25

Egy 5000 évvel ezelőtt virágzó nagyváros maradványaira bukkantak Izraelben - jelentette a Háárec című újság honlapja vasárnap.

Palkovics: A thyssenkruppal új időszámítás kezdődik Pécsen

19.10.02 15:12

A vállalat a magyar autóipari környezet egyik legfontosabb szereplője mind a gyártás, mind a kutatás-fejlesztés területén – emelte ki a miniszter.

Szembemegy az EU-s joggal, a magyar szabályozás

19.09.25 09:40

A mezőgazdasági és élelmiszeripari beszállítókat védené a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatoktól az Európai Unió legkésőbb 2021. november 1-jétől alkalmazandó irányelve.

Egyre népszerűbbek a tematikus utak

19.09.21 11:25

Egyre népszerűbbek a különböző tematikus utak a turisták körében - mondta Kiss Róbert Richárd szakújságíró az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.

A Nestlé Magyarországon is bevezeti a Starbucks at Home termékeket

19.09.13 11:43

Új időszámítás kezdődik a kávé szerelmesei számára, ugyanis Magyarországon is elérhetővé vállnak a Nestlé STARBUCKS at Home termékek. Az új márka bevezetésnek köszönhetően a Nestlé világszerte megerősítette kávépiaci pozícióját, hiszen a…

Reggeli elemzés: RC – Nagyot üthet még ez a Brexit

19.09.03 10:05

Nagyot üthet még ez a Brexit. Mindenki azt gondolja, hogy be van árazva, de biztosan…? Reggeli hírlevél Nemzetközi Értékelés Na tessék! Most meg is kaptuk az őszt, úgy jól a nyakunkba. Ömlik az eső. Beindultak a szórakoztató TV műsorok is, kornyikálás,…

Új időszámítás jöhet a magyar agráriumban: ezek az intézkedések komoly változást hozhatnak

19.08.28 13:43

Magyarország Digitális Agrárstratégiájának (DAS) kidolgozása, és az ebben foglalt intézkedések elősegítik a magyar agrárium digitalizációját, valamint versenyképességének növelését - hangsúlyozta Nagy István agrárminiszter a…

Vajna Tímea úgy érzi, új időszámítás kezdődik az életében

19.08.17 06:31

Vajna Tímea fájdalma még mindig hatalmas, de barátai és családja támogatása mellett a spiritualitásban keres kapaszkodót – írja a Blikk.

A(z) "Óraátállítás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

Igazán különleges sírrendszert találtak Németországban

Korakőkorszaki, az időszámítás előtti 53. századból származó sírrendszerre bukkantak régészek a Neckar folyó térségében.

Esemény

Így várják az olvasókat nyáron a csepeli könyvtárak

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárakban is beköszönt lassan a nyári időszámítás. Vannak tékák, melyek bezárnak egy időre, de lesznek olyanok is, melyek csökkentett nyitva tartással ugyan, de egész nyáron várják az olvasókat.A…

Esemény

Óraátállítás: itt az újabb bonyodalom

Az uniós országok nemcsak a nyári és a téli időszámítás közül választhatnak, hanem az Európában megtalálható három időzóna körül is, így elméletben hat opciójuk van arra, hogyan állítanák be az órákat 2021-től.

Közélet

Megmenekül a Condor

Jóváhagyta az Európai Bizottság a Condor számára nyújtott hat hónapos áthidaló kölcsönt, amelyet a német szövetségi állam és a Hessen tartományi kormányzat nyújt a német légitársaság részére - írja az Airportal.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló