Opel hírek

Autós › Opel

Belendül a PSA, érkeznek az elektromos áruszállítók

19.11.07 08:31

Megkezdődik a PSA csoport globális villamosítási programja, jövőre mindegyik márkájuk kínálatában megjelenik egy új elektromos áruszállító, az Opel, a Peugeot és a Citroën is bemutatja sajátját.

Az Opel is piacra dobja a maga elektromos furgonját

19.11.06 09:22

Egyre fontosabb szerepet kapnak majd az elektromos kisáruszállítók, ha a városokban tényleg komolyan veszik, hogy fontos az alacsony légszennyezettség.

Fának ütközött egy autó, egy ember meghalt

19.10.30 09:22

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. október 31-én, 5 óra 10 perckor a 6839-es számú út, 9-es kilométerszelvényében. Egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között fának ütközött. Az ütközés következtében egy…

Nyolc villamos Opel érkezik két éven belül

19.10.29 06:06

Folytatja elektromos offenzíváját az Opel. 2021-re nyolcra növeli részben vagy teljesen elektromos járműveinek számát

Nem volt jogsija az autónak csapódó ittas robogósnak

19.10.28 13:31

Súlyos, nyolc napon túl gyógyuló nyílt sérülést szenvedett a karján az a robogós, aki vasárnap este egy elé kanyarodó Opel személyautónak ütközött.

Gyalogost gázoltak el Mosonmagyaróváron

19.10.15 19:53

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. október 14-én 22 óra 40 perckor egy Opel típusú személyautó közlekedett Mosonmagyaróvár belterületén, amikor haladása során a Fő úton elütött egy, az úttesten neki jobbról áthaladó gyalogost. A baleset…

Királyi jelenléttel indult az új Opel Corsa sorozatgyártása

19.10.08 15:46

VI. Fülöp spanyol király, Carlos Tavares, a PSA Csoport igazgató tanácsának elnöke valamint Michael Lohscheller, az Opel vezérigazgatója együtt indította el az új Opel Corsa gyártását.

A(z) "Opel" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Autós

Belendül a PSA, érkeznek az elektromos áruszállítók

Megkezdődik a PSA csoport globális villamosítási programja, jövőre mindegyik márkájuk kínálatában megjelenik egy új elektromos áruszállító, az Opel, a Peugeot és a Citroën is bemutatja sajátját.

Magyar település

Súlyos állapotban vannak a szentgotthárdi robbanás sérültjei (Frissítve)

Egyiküket a győri kórház égési osztályára kellett szállítani.

Autós

Autopro-teszt: sportkombijával megalkotta az élményautózást a Peugeot

A megjelenésnek igenis van jelentősége. Ahogy valaki belép egy terembe, megérkezik egy eseményre. Vajon mi teszi azt, hogy egyes emberekre nyomban rászegeződnek a tekintetek, és mindenki végignézi, hogy hogyan veti le…

Nagyvilág

Ígéretesen indult az egyeztetés szíriai szembenálló felek között

Az ENSZ küldötte szerint a vártnál jobban alakult a szíriai szembenálló felek közti genfi békéltetési tárgyalások nyitóülése, amelyet pénteken tartottak.

 

Kategória ajánló