OPEC hírek

Gazdaság › OPEC

Komoly döntés előtt állnak a kőolaj-exportáló országok

Tegnap 09:58

Emelkedett a kőolaj ára arra hírre, hogy szombaton tartják az OPEC és a szervezeten kívüliek rendkívüli ülését, ahol várhatóan arról döntenek, hogy fenntartják a termelésvisszafogásról korábban hozott megállapodásukat.

Korrigál az olaj, 30 éve nem látott mértékben nőtt az OPEC termelése áprilisban

20.05.04 11:27

Korrekcióval kezdi a hetet az olaj ára, miután hosszú idő után az előző hetet emelkedéssel sikerült zárnia a fekete aranynak. Hiába zárult le az olajháború papíron április 12-én, áprilisban 30 éve nem látott mértékben növelte az OPEC a…

Az OPEC arra számít, hogy 40 dollár körül lesz a nyersolaj, de az később lesz

20.04.28 09:19

Mohamed Akráb, az OPEC soros elnöke egy televíziós interjúban elmondta, hogy a kitermelést korlátozó megállapodásnak köszönhetően május-júniusban 35 dollárra kúszhatnak fel az árak.

Nyomás alatt marad a globális olajpiac

20.04.21 21:07

A globális olajpiac nyomás alatt marad a kitermelés csökkentéséről megkötött Opec+-megállapodás májusi hatályba lépéséig - közölte kedden Alekszandr Novak orosz energiaügyi miniszter.

Ez sem tett jót az olajárnak

20.04.21 19:25

Rendkívüli videokonferenciát tart kedden néhány OPEC ország és szervezeten kívüli olajtermelő, de a legnagyobbak nem vesznek részt - írja az MTI.

OPEC: recesszió jön, csökkenő olajkereslettel

20.04.17 17:10

Világgazdasági recessziót és az olajkereslet csökkenését várja az idén a Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) legfrissebb havi piaci elemzésében.

A(z) "OPEC" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Nagyot drágult az olaj

Emelkedett a kőolaj ára arra hírre, hogy szombaton tartják az OPEC és a szervezeten kívüliek rendkívüli ülését, ahol várhatóan arról döntenek, hogy fenntartják a termelés-visszafogásról korábban hozott megállapodásukat.

Gazdaság

Tovább nyomnák felfelé az olaj árát

Szaúd-Arábia és Oroszország alkuja az olajkitermelés további radikális visszafogásáról kedvezően hatott az árra és nagyobb nyomás alá helyezte azokat az exportőr államokat, amelyek általában nem tartják a kitermelés…

Gazdaság

Čaputová: a válság megmutatta, hogy az iskolai tanterv reformra szorul

A szlovák államfő, Zuzana Čaputová megtartotta évértékelő beszédét a szlovák parlamentben.

 

Kategória ajánló