Önkormányzat hírek

Közélet › Önkormányzat

Megvan Vásárhely új aljegyzője

20.01.06 14:28

Tavaly novemberben döntött arról a közgyűlés, hogy két aljegyző is legyen a városházán. Az önkormányzat Facebook oldalán közzétett mai bejegyzésében olvasható, hogy a posztot Dr. Nagy Péter nyerte el.

Felújítási munkálatokra ír ki pályázatot a kecskeméti színház

20.01.04 17:22

Felújíttatja a Kecskeméti Katona József Színházat és a Ruszt Stúdiót a város, továbbá mélygarázst is terveztet a két épülethez. A nyílt tenderfelhívást az ajánlatkérő a kecskeméti önkormányzat tette közzé az uniós közbeszerzési közlönyben. Eszerint a…

A polgármesternek is jutott az útjavításra szánt pénzből Kárpátalján

20.01.04 11:04

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat megvizsgálta az egyik kárpátaljai  település útjavításának költségvetését. A speciális szolgálatok munkatársai megállapították, hogy az önkormányzat vezetője egy magánvállalkozás igazgatójával...

2020 a balatoni strandturizmus éve

20.01.03 17:09

A turisztikai szakemberek és a helyi önkormányzatok szerint a Balatonnál idén is a „strandturizmusban” lesz a legnagyobb fejlődés. Ezt megalapozzák az állami támogatások.

Videó: még nem indult el mindenhol az új parkolási rendszer, pedig kellett volna

20.01.03 12:31

A kerület január 2-ától vette saját kézbe a ferencvárosi parkolás-üzemeltetést. Ennek ellenére még ott állnak a régi automaták a József Attila-lakótelepen és a Vágóhíd utcában is. A korábbi üzemeltető nem vitte még el az automatáit. Baranyi Krisztina azt…

Tavasszal elkezdődhet a 800 millió forintba kerülő, új mohácsi bölcsőde építése a Deák téren

20.01.03 11:27

Sikeresnek bizonyult a még Szekó József, Mohács néhai polgármesterének irányításával tavaly beadott pályázat, így megépülhet a mozi mögött a város új bölcsődéje. A 112 férőhelyes, modern létesítmény 800 millió forintba kerül, s az…

Elsősorban a turizmus lehet Csongrád megye jövőbeni kitörési pontja

20.01.03 10:22

Főként a települések eddig elmaradt infrastrukturális fejlesztéseinek segítése és a megye gazdaságélénkítése lehet a Csongrád megyei önkormányzat legfontosabb feladata az újévben. Erről a megyei közgyűlés elnöke beszélt a Rádió 7-nek.

Megépülhet a szekszárdi légimentőbázis

20.01.03 06:54

Megépülhet Szekszárdon a 2007 óta tervezett légimentőbázis, a Készenléti Rendőrség jelezte a projekt befejezésének szándékát az önkormányzatnak.

A(z) "Önkormányzat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Egy új kisbuszra nyertek forrást Körösújfaluban

A Magyar Falu Programban 15 millió forintot nyert az önkormányzat egy vadonatúj kisbusz beszerzésére, a jármű révén pedig a falugondnoki szolgálat beindítására – mondta Szabó Csaba polgármester.

Közélet

Nyolc településen rendeznek időközi választást

Az időközi polgármester- és egyéni képviselői választásokra azért kerül sor, mert októberben szavazategyenlőség alakult ki az első helyen végző jelöltek között.

Politikus

A Fidesz szerint oktatással történő kártérítés lenne igazságos a gyöngyöspatai szegregáció ügyében

Mert egyébként ha nem tudnánk, a Soros-szervezetek felelősek az előállt helyzetért. Szegregáció meg ha valamikor, a baloldal idején volt.

Gazdaság

„Így közlekedtek ti!” – Rajzpályázatot indított a rendőrség

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság felmenő rendszerű gyermekrajz-pályázatot hirdet „Így közlekedtek ti!” címmel. A rajzoknak a biztonságos, szabályos közlekedést kell bemutatni, külön témakör megkötés…

 

Kategória ajánló