Önkormányzat hírek

Közélet › Önkormányzat

Kóbor kutyák, drogfogyasztás és illegális szemetelés okoz gondot Kerecsenden

20.02.13 07:28

Megtartotta idei első ülését az önkormányzat öttagú közbiztonsági és köztisztasági bizottsága. Sok probléma szóba került, a kóbor kutyáktól a drogfogyasztáson át az illegális szemetelésig. Megoldásokat keresnek.

A baglyok költését műfészkekkel, költőládákkal lehet segíteni

20.02.12 11:52

A lakott településen élő baglyok költését műfészkek vagy költőládák kihelyezésével segíthetik az emberek és az önkormányzatok.

Egy hétre lezárják a Pelikán előtti járdát

20.02.12 11:37

Szerdától egy héten át lezárják a Pelikán hotel oldalán lévő járdaszakaszt a tram-train áramkábeleinek bekötése miatt – adta hírül az önkormányzat.

Átadták a kórházi kápolnát Keszthelyen

20.02.12 09:16

Miséken eddig is részt vehettek a betegek, ezeket az ebédlőben tartották, most azonban ehhez illő helyszín várja őket. A Kis Szent Teréz Plébánia koordinálta az építkezést, a tíz millió forint összértékű kivitelezést a Veszprémi Érsekség és térségbeli…

Leégett a házuk, egy hónapra kaptak csak szállást

20.02.11 18:35

Sírva nézték végig, ahogy mindenük elég a tűzben – ezt mondta Híradónknak az az idős férfi, aki fiával menekült ki a lángok elől Rácalmáson. Néhány napja gyulladt ki a faházuk. Apa és fia átmeneti szállásra kerültek. Az önkormányzat ezt egy hónapig…

Újabb passzív bérlakásokat építenek a pesti kerületben

20.02.11 14:53

Újabb bérlakások építését vállalja az új ciklusban a XIII. Kerületi Önkormányzat, jelentette be dr. Tóth József, kerületi polgármester, ma délelőtt a Jász utca 72. szám alatti, 35 lakásos bérház alapkőletételénél - írja a XIII. kerületi Polgármesteri…

Vizsgálni kell a Balaton újbóli algásodásának okát

20.02.11 14:14

A probléma orvoslása érdekében segítségért fordult a tóparti önkormányzatokat összefogó Balatoni Szövetség Pintér Sándor belügyminiszterhez.

Pályázat az illegális eredetű tűzifa felhasználására

20.02.11 12:55

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) illegális eredetű fatermék közérdekű célú felhasználásra indított pályázati lehetőséget.

Kétszázmillióból csökkentik a szegregációt Dobozon

20.02.11 06:17

A projekt során új szociális bérlakásokat alakítanak ki, hogy segítsék a kiköltözést a telepről.

A(z) "Önkormányzat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Jövő nyárra elkészülhet a vidombáki reptér – Gyorsforgalmi utat terveznek Brassó és Sepsiszentgyörgy között

Újabb határidőt jelentett be csütörtökön Sepsiszentgyörgyön Adrian Veștea, a Brassó megyei önkormányzat vezetője azzal kapcsolatban, hogy várhatóan mikor szállhat fel az első repülőgép a Vidombák határában építés alatt álló…

Közélet

Mesterházy Attila szerint támadás alatt van az Mszp

Nagy port kavart a két MSZP-s polgármester DK-ba való átlépése. A szocialista párt tagjai sértettek, illetve nem értik, mi vezetett a politikusok váltásához.

Politikus

A Fidesz-Kdnp feljelentést tett Mirkóczki Ádám ellen

Szerintük Egernek nyugodt, együttműködésen alapuló fejlődésre lenne szüksége.

Gazdaság

Átadták a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház felújított koraszülött osztályát

Átadták a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház felújított koraszülött osztályát. A családbarát szülészetek kialakítására kiírt pályázaton 366,4 millió forintot nyert el az intézmény erre a célra.

 

Kategória ajánló