Önkormányzat hírek

Közélet › Önkormányzat

Kassa megye újabb korrupcióellenes intézkedéseket tervez

20.02.20 10:31

A korrupcióellenes intézkedések második fázisában Kassa megye nyilvánossá teszi a tanács bizottságainak üléseit, lehetővé teszi a polgárok számára, hogy maguk is elmondják, milyen gondok foglalkoztatják őket – tájékoztatta az újságírókat…

Tényleg 10 milliárd forint jár az Enefinek?

20.02.20 10:01

Évek óta húzódó, az Enefi (korábban E-Star) és a gyergyószentmiklósi önkormányzat közötti perben született fontos döntés a hét elején. A vállalat 30 millió eurót (~10 milliárd forin) szeretne, az önkormányzat szerint ennek a töredéke jár. A Transindex…

Másodszor is átépítik a balesetveszélyes csúszdákat

20.02.20 07:58

Miután megírtuk, újabb súlyos sérülést okoztak a választások előtt átadott csúszdák a 16. kerületben. A polgármester megtekintett.

Nyilvánossá váltak a Normafa átépítését bemutató tervek

20.02.19 18:52

Az eddig is sok vitát kiváltott, Normafa környékét érintő átalakítások tervei felkerültek a Hegyvidéki Önkormányzat honlapjára.

Ismét részt vesz Bács-Kiskun az Utazás Kiállításon

20.02.19 17:38

A Bács- Kiskun Megyei Önkormányzat idén is részt vesz a turizmus legrangosabb hazai eseményén, a február 27. és március 1. között megrendezendő Utazás Kiállításon.

Több mint kétmillió forinthoz jutott az állatmenhely

20.02.19 17:25

Január 18-án, a Békéscsabai Jókai Színház Vigadójában jótékonysági bált rendezett a békéscsabai önkormányzat. A bál kedvezményezettje a Csabai Állatvédők Közhasznú Egyesület volt, akiknek szerdán Szarvas Péter adta át a befolyt támogatói összeget.

Bács-Kiskun boldoggá tesz – Az afrikai Szenegálban is

20.02.19 16:58

A megyei önkormányzat szlogene, a „Bács-Kiskun boldoggá tesz” eljutott a forró kontinensre, Nyugat-Afrikába, Szenegálba is – jó ügyet szolgált és valóban örömet okozott.

A(z) "Önkormányzat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Fertőtlenítik, de nem zárják be az újbudai Nyéki Imre uszodát

Az ott edző vízilabdacsapat, az OSC pénteken Észak-Olaszországban játszott a Pro Reccóval. Az önkormányzat szerint fertőtlenítik az uszodát, a sportolók pedig tünetmentesek.

Közélet

Baranyi Krisztinát akarja leendő fővárosi frakciójába a Párbeszéd, így reagálnának az MSZP-s polgármesterek DK-ba dezertálására

Folynak az egyeztetések egy lehetséges, MSZP-Párbeszéd frakció létrehozásáról a Fővárosi Közgyűlésben – tudta meg a Népszava. A lap információi szerint Horváth Csaba, a szocialisták fővárosi képviselőcsoportjának vezetője azt…

Politikus

A Szent László gimi diákjai is tiltakoznak a fideszes NAT ellen

Kőbánya legpatinásabb középiskolája, a Szent László Gimnázium diákjai is kiálltak az Orbánék által ránk erőltetett új Nemzeti alaptantervvel szemben.

Gazdaság

Gyula Tv Híradó 2020. 02. 26.

Témák: – Már több, mint tizennyolcezer szavazat érkezett be a Richter Anna díj döntős pályázóira. A Békés Megyei Központi Kórház Diabétesz centrumában dolgozó szakemberek 7D mozi című projektjére március 8-án, éjfélig lehet…

 

Kategória ajánló