Önkormányzat hírek

Közélet › Önkormányzat

Új rendelet jön Salgótarjánban: adót emelnek és új adót vetnek ki

20.12.01 16:37

Salgótarjánban januártól megemelik az idegenforgalmi adó mértékét, és adót vetnek ki olyan, vállalkozások tulajdonában álló telkekre, amelyek nem szolgálnak termelési célokat - közölte a város polgármestere a közösségi oldalán.

Újabb koronavírus-fertőzések

20.11.30 17:01

Újabb két munkatárs kapta el a koronavírust a pécsi önkormányzatnál. A Polgármesteri Hivatal Jogi és Szervezési Főosztályának két munkatársa a hétvégén kapta kézhez pozitív teszteredményét.

Online karácsonyi vásárt szervez a megyei önkormányzat

20.11.30 17:01

A koronavírus-járvány miatt 2020-ban sokan kerültek nehéz helyzetbe: ideiglenesen be kellett zárniuk boltjukat, elvesztették munkahelyüket. A Békés megyében élők is megszenvedik a megszorításokat, azok, akik mindezek ellenére kitartanak,…

Meglepő fordulat! Itt dolgozik most Xantus Barbara

20.11.30 17:01

Napjainkban elengedhetetlen a maszk viselése, így sokaknak ma már az is nagyon fontos szempont, hogy a szájat és orrot eltakaró textildarab divatos is legyen. Ezért sokan keresik az egyedi maszkokat az árusoknál.

Újabb kutyafuttatót kerített körbe az önkormányzat

20.11.30 13:34

Befejeződtek az egykori Domus-áruház melletti területen az új kutyafuttató kivitelezési munkálatai. A BIOKOM NKft. munkatársai az elmúlt napokban végeztek a kijelölt terület körbekerítésével, a környék ebtulajdonosai pedig már használhatják a paddal és…

98 millióból épülhet kerékpárútvonal Nyugat-Nógrád két településén

20.11.30 07:23

A Magyar Falu Program Önkormányzati kerékpárút építése című pályázatán Szügy és Patvarc összesen több mint 98 millió forintot nyert el. Mindkét községben fontos célokat szolgál a projektek megvalósítása.

Adventi hangulat a Dunaszerdahelyi járás településein – Képes beszámoló

20.11.29 21:52

Nyitókép: Laky Erzsébet   Advent beköszöntével felragyognak az ünnepi fények, díszek a településeken. Az önkormányzatok, szervezetek, önkéntesek, de a lakosok is ünnepi ruhába öltöztetik otthonaikat, a falut, a várost.     Utcai ünnepi díszlet, látványos…

A(z) "Önkormányzat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Hollik: A baloldal ismét adóemelésekkel kezelné a válságot!

A mostani válságot nem a magyar emberek okozták, ezért nem engedhető meg, hogy annak árát a baloldali önkormányzatok velük fizettessék meg – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Nagyvilág

Gyorsult a koronavírus-fertőzés terjedése Ukrajnában

14 ezer fölé emelkedett az új betegek száma.

Közélet

Felkészült a város a téli időre – Filvig Géza polgármester tegnap délután tartott szemlét

Hóekék, sószórók, síkosságmentesítéshez szükséges anyagok, eszközök és a humánerőforrás is készen áll a tél kihívásaira. Jöhet a havazás!

Tudomány

Müller: decemberre várható a járvány tetőzése

Az országos tiszti főorvos szerint a tetőzést követően lehet enyhülésre számítani. Az oltakozási kedv felméréséhez levélben megkeresi a nyugdíjasokat.

 

Kategória ajánló