Önkormányzat hírek

Közélet › Önkormányzat

Városi jótékonysági bál – ezúttal a Csabai Állatvédőket támogatják a bevételből

20.01.13 08:07

A békéscsabai önkormányzat idén is megrendezi a városi jótékonysági bálat a Jókai színház Vigadó termében. A január 18-ai esemény bevételéből a város ezúttal a helyi állatmenhelyet üzemeltető Csabai Állatvédők Közhasznú Egyesületet támogatja.

Erős város megteremtése, gazdaság-és turizmusfejlesztés, közösségépítés a cél Keszthelyen

20.01.11 16:46

„Polgármesteri munkám legfontosabb célkitűzése, hogy a városunkba vetett hitet visszaadjuk a keszthelyi emberek számára!” – mondta Nagy Bálint újévköszöntő fogadásán. A keszthelyi önkormányzat újévköszöntő fogadásának a Balaton Színház…

Gyöngyösi Márton: Közvetlenül kapjanak Eu-s forrásokat az önkormányzatok!

20.01.10 18:29

Az ellenzéki európai parlamenti képviselőknek az a feladatuk, hogy demonstrálják, Magyarországon van alternatíva, vannak Európában gondolkodó politikusok.

Felújításért cserébe ingyen lakhatsz Újbudán

20.01.10 17:55

Kiadja az üres és rossz műszaki állapotú lakásait a XI. kerületi önkormányzat, a sikeres pályázók egy évig ingyenes lakhatást, valamint a későbbiekben a számlával igazolt felújítási költségek lakbérben való elszámolását kaphatják meg. A kiadó lakások 31…

Energetikai korszerűsítések Töltéstaván

20.01.10 13:47

Töltéstaván számos középület tulajdonosa és fenntartója az önkormányzat, a faluban többek között általános iskola, óvoda, közösségi ház, közös önkormányzati hivatal és sportöltöző is működik. Az aktív közösségi élet, a növekvő lakosságszám, azon belül…

Meglátogatta Nemény Andrást a francia nagykövet

20.01.10 12:28

Dr. Nemény András, Szombathely polgármestere Pascale Andréani, franciaországi nagykövettel tárgyalt.

A(z) "Önkormányzat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Egy új kisbuszra nyertek forrást Körösújfaluban

A Magyar Falu Programban 15 millió forintot nyert az önkormányzat egy vadonatúj kisbusz beszerzésére, a jármű révén pedig a falugondnoki szolgálat beindítására – mondta Szabó Csaba polgármester.

Közélet

Nyolc településen rendeznek időközi választást

Az időközi polgármester- és egyéni képviselői választásokra azért kerül sor, mert októberben szavazategyenlőség alakult ki az első helyen végző jelöltek között.

Politikus

A Fidesz szerint oktatással történő kártérítés lenne igazságos a gyöngyöspatai szegregáció ügyében

Mert egyébként ha nem tudnánk, a Soros-szervezetek felelősek az előállt helyzetért. Szegregáció meg ha valamikor, a baloldal idején volt.

Gazdaság

„Így közlekedtek ti!” – Rajzpályázatot indított a rendőrség

Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság felmenő rendszerű gyermekrajz-pályázatot hirdet „Így közlekedtek ti!” címmel. A rajzoknak a biztonságos, szabályos közlekedést kell bemutatni, külön témakör megkötés…

 

Kategória ajánló