Önkormányzat hírek

Közélet › Önkormányzat

Nőnek a szálláskiadás adóterhei Terézvárosban

19.12.12 16:47

A terézvárosi képviselő-testület csütörtökön megnövelte a szálláskiadáshoz kapcsolódó terheket, a rendelkezés január 1-jén lép életbe - közölte a VI. kerületi önkormányzat.

Vasmű úti platánok: újabb állományritkítás

19.12.12 15:28

A DVG szakemberei újabb három példányt vágtak ki a Vasmű úti platánsorról – az önkormányzat közleménye szerint az választások előtt végzett rekonstrukció négy-hat évvel rövidítette az állomány élettartamát.

Növekedett az ingatlanadó Újvidéken

19.12.12 14:16

Az önkormányzat november 29-ei döntése értelmében Újvidéken jövőre több pénzt kell fizetni ingatlanadó címén.

Nem ad választ a VasiVíz a szombathelyi önkormányzatnak

19.12.12 13:31

A Felügyelőbizottsági ülés tegnap elmaradt, és a cég mai igazgatósági ülése határozatképtelen volt, így új vezérigazgatót sem tudtak kijelölni. 

Méregdrága sportcsarnokot épít Mészáros Lőrinc a XVII. kerületben, ami még a felcsúti Pancho Arénánál is többe kerül

19.12.11 17:13

Kedden este a XVII. kerületi önkormányzat lakossági tájékoztatót tartott a kerületben épülő sport- és rendezvénycsarnokról, miután a december 4-én a kerület fideszes polgármestere, Horváth Tamás váratlan bejelentést tett:

Karácsony Gergely: Ha kell, az ördöggel is leülök tárgyalni, ha így tudom megmenteni a színházainkat

19.12.11 14:33

Szerda délelőtt az Orbán-kormány mögött álló fideszes parlamenti többség megszavazta a kulturális törvény módosításáról szóló javaslatot. Ennek az egyik nagy felháborodást keltő pontja szerint az Orbán-kormány beleszólhatna  az úgynevezett…

Kétmilliárdos projekttel gondolná újra Pécs a régi Bóbita épületét

19.12.11 12:43

Közvetlenül az EU-hoz nyújt be pályázatot a pécsi önkormányzat, mely ha sikeres, kétmilliárd forintból változtathatják zenei innovációs központtá az egykor szebb napokat is látott régi Bóbita bábszínházat.

A(z) "Önkormányzat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Adventi hangulat a Dunaszerdahelyi járás településein – Képes beszámoló

Nyitókép: Laky Erzsébet   Advent beköszöntével felragyognak az ünnepi fények, díszek a településeken. Az önkormányzatok, szervezetek, önkéntesek, de a lakosok is ünnepi ruhába öltöztetik otthonaikat, a falut, a várost.     Utcai…

Nagyvilág

Három lány megrázó beszámolója: hónapokig küzdöttek egyedül a koronavírussal

Három ország, három életerős, fiatal magyar nő, ugyanaz a betegség: koronavírus. Mindhárman egyedül küzdöttek meg vele, és ez a küzdelem hónapokig tartott. Egyre többen megtapasztalják a „long covid” állapotot, ami…

Közélet

Meggyújtották az első gyertyát Debrecen adventi koszorúján

Debrecen - Nem ünnepelhetjük olyan széles családi, baráti körben a karácsonyt, mint korábban, így most érezhetjük igazán, mekkora ajándék az, amit eddig természetesnek vettünk – mutatott rá Papp László polgármester.

Tudomány

Xantus Barbara színésznő maszkárusítással próbálja kihúzni a járvány alatt

Xantus Barbara színésznő alkalmi munkára jelentkezett, hiszen jelenleg zárva tartanak a színházak. Az egyik bevásárlóközpont folyosóján maszkot és fertőtlenítőszert árul.

 

Kategória ajánló