Önkormányzat hírek

Közélet › Önkormányzat

Szél Bernadett szerint épp kirabolják az önkormányzatokat

20.04.28 19:16

Mindenki, aki hétfő délután a Clark Ádám téren járt, hogy figyelje az autós demonstrációt, az „valamilyen fajta rendőri intézkedést kapott a nyakába”. Erről Szél Bernadett független országgyűlési képviselő, a demonstráció egyik szervezője…

A színház dolgozóit is keményen érintheti a ZSÖK körüli helyzet

20.04.28 17:20

Nem új keletű a Pécsi Nemzeti Színház relatíve alacsony városi támogatása, de 2018 előtt rendre a pécsi intézmény kapta a legkisebb állami támogatást is a nemzeti színházak között. Az igazgató szerint jelenleg úgy tűnik, hogy nincs fedezet a…

A csabai önkormányzat ötszáz tartós élelmiszercsomagot oszt a rászorulóknak

20.04.28 15:35

Ezen kívül háromezer szájmaszkot is kiosztanak majd a csabaiak közt április 30-án – számolt be róla Szarvas Péter polgármester kedden.

Célegyenesbe került Kolozsváron egy modern és ingyenes sportbázis kivitelezése

20.04.28 13:25

Aláírta kedden Kolozsvár önkormányzat és a kivitelező cégtársulás a La terenuri sportbázis tervezésére és kivitelezésére vonatkozó szerződést - tájékoztat a városháza közleményében.

Saját készítésű maszkokat osztanak Hevesen

20.04.28 12:50

Egyre több településén gyártanak a maszkokat a megyében, a kezdeményezéshez a hevesi önkormányzat varrodája is csatlakozott néhány hete.

600 forintért melegételt kap, házhozszállítással

20.04.28 11:31

Vannak szabad kapacitásai a Gondoskodó Szolgálatnak, tehát még bárki rendelhet melegétel házhozszállítást Kecskeméten. Az önkormányzat által biztosított szolgáltatás, elsősorban az időseknek ajánlott, de bárki igénybe veheti azt.

150 milliót különítettek el a veszélyhelyzet miatt Nagykanizsán

20.04.28 11:31

Tisztelt Kanizsaiak! A vállalkozások segítése és a költségvetés helyzete a veszélyhelyzet idején. A kanizsai vállalkozók segítése érdekében az első jelentős segítségnyújtás az önkormányzat részéről az volt, hogy az önkormányzati tulajdonban lévő nem lakás…

Novák Katalin bejelentette: ügyeletet kell biztosítani a bölcsődékben, óvodákban

20.04.28 09:19

Az önkormányzatoknak április 30-tól kötelező ügyeletet biztosítani a felügyeletük alá tartozó bölcsődéknek és óvodáknak – írta Novák Katalin családügyi államtitkár közösségi oldalán.

A(z) "Önkormányzat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Tájházzá alakítják a vásárolt ingatlant Bödeházán

Tájházat alakítanak ki Bödeházán a tervek szerint abból a kódisállásos házból, melyet a Magyar Falu Program nyújtotta támogatásból vásárolt meg nemrég az önkormányzat.

Nagyvilág

A koronavírust érintő témákon kaptak hajba az AfD párttagjai az éves kongresszuson

A koronavírus-járvány miatt tett kormányzati intézkedések körüli viták határozták meg a német szövetségi parlament (Bundestag) legnagyobb ellenzéki pártja, az Alternatíva Németországnak (AfD) vasárnap véget ért éves kongresszusát.

Közélet

Békéscsabán is meggyújtották az első adventi gyertyát

Szarvas Péter, a megyeszékhely polgármestere meggyújtotta a városi adventi koszorú első gyertyáját. A Szent István tér felé sétálók vasárnap délután már megcsodálhatták a koszorút, valamint az ünnep fényekben úszó karácsonyfát…

Tudomány

A koronavírust érintő témákon kaptak hajba az AfD párttagjai az éves kongresszuson

A koronavírus-járvány miatt tett kormányzati intézkedések körüli viták határozták meg a német szövetségi parlament (Bundestag) legnagyobb ellenzéki pártja, az Alternatíva Németországnak (AfD) vasárnap véget ért éves kongresszusát.

 

Kategória ajánló