Önkormányzat hírek

Közélet › Önkormányzat

Soproni visszaadja a parkolóhelyeket a helyieknek

19.11.20 09:22

Az Oroszországi Föderáció budapesti nagykövetségének környékén borzalmas parkolási káosz alakult ki, mert a Fidesz a helyek többségét a diplomatáknak adta. Az áldatlan állapotoknak most véget vet az új kerületvezetés.

Négy vásárhelyi vállalkozás is visszaköszön az Iparkamara tárlatán

19.11.19 18:13

November 4-én ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Ez alkalomból egy vándor fotókiállítást szerveztek, amely november 19-én Hódmezővásárhelyre érkezett. A fotókon 4 helyi vállalkozás is…

Hatmilliárdos gödörből kell kihúzni Tarlósék elfuserált projektjét

19.11.19 14:49

Még a tesztkapukat is leszerelik a bedőlt e-jegyrendszer után, 8,6 milliárdért cserébe két szervere és pár kétséges hasznú szoftvere marad a BKK-nak.

Megszívatja Győrt a kormány a közlekedéssel

19.11.19 09:31

Állami nagyvállalattal kerül szembe az önkormányzat, miközben a kormány kinyilvánította, hogy a költségeket a városnak kell fizetnie az iparűzési adóból.

Rendkívüli ülést hívott össze a csepeli fideszes polgármester a stadionépítés támogatásáért

19.11.18 23:03

A csepeli önkormányzat támogatja az atlétikai stadion felépítését és a 2023-as atlétikai világbajnokság budapesti megrendezését – döntött a XXI. kerületi képviselő-testület hétfőn. Fotó: Facebook/Borbély Lénárd Borbély Lénárd, a kerület fideszes…

Önkormányzati kézbe kerülhetnek a vasúti parkolók és az aluljáró szivattyúi

19.11.18 20:08

A csütörtöki közgyűlésre készülve folyamatosan üléseznek az önkormányzat szakbizottságai. Ma (hétfő) délután a Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság támogatta a pályaudvar közelében MÁV beruházásban elkészült parkolók…

Orbán Viktor: az ellenzék továbbra is "diktatúrásdit" játszik

19.11.18 19:58

Az uniós pénzek felhasználásáról, a kormány környezetpolitikájáról és az ellenzéki vezetésű önkormányzatok várható támogatásáról faggatták többek között a képviselők a miniszterelnököt az azonnali kérdések órájában.

A(z) "Önkormányzat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Megérkeztek Győrbe a vuhani maszkok

Mint ismeretes, az év elején Dr. Dézsi Csaba András polgármester javaslatára az önkormányzat hárommillió forintos segítséget nyújtott a kínai városnak, ezúttal pedig testvérvárosunk segített Győrnek. A maszkokat a vírusveszélynek…

Közélet

Az Ipoly-menti vasút megmaradását kérik a nyugat-nógrádi polgármesterek

Az Ipoly-menti vasút leépítésének megakadályozását kérik a kormánytól a nyugat-nógrádi polgármesterek – közölte a közösségi oldalán Balassagyarmat polgármestere.

Politikus

Fidesz: Az európai turizmus beindításához szükség van a tagállamok összehangolt intézkedéseire

Uniós álláspont szerint a határátlépést lehetővé tevő intézkedések nem lehetnek hátrányosan megkülönböztetőek

 

Kategória ajánló