Önkormányzat hírek

Közélet › Önkormányzat

Fülöp Attila: A szociális ellátásból az önkormányzatok is kiveszik a részüket

19.10.01 12:58

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért felelős államtitkára elmondta, az önkormányzatok a szociális ellátás egyharmadát végzik az országban, ami nagy felelősség.

A főváros hetente kért milliárdos OTP-hiteleket júliusban

19.10.01 11:22

Hatalmas, több mint százmilliárdos adósságot görget maga előtt Budapest, holott itt keletkezik a magyar GDP 40 százaléka. Tarlós István szerint az új hitelek a fejlesztések miatt kellenek, nem a város működéséhez.

Balesetveszélyes padokat újítottak fel Nyiratiék

19.09.30 20:25

A fideszes városvezetés évek óta nem tesz semmit a veszélyes állapotban lévő városi padokkal kapcsolatban. Az ellenzék közös polgármesterjelöltje csapatával saját kezébe vette a padok felújítását. 

Új piacot épít Tatán az önkormányzat

19.09.30 15:04

A helyi termelők piacra jutásnak elősegítésére 350 millió forintos fejlesztéssel új vásárcsarnok építését kezdi meg az önkormányzat – közölte Michl József (Fidesz-KDNP) polgármester.

Nagyobb pénzügyi mozgásteret követel az MSZP az önkormányzatoknak

19.09.30 10:58

A szocialisták törvényjavaslatot nyújtanak be, hogy a településeken élők adójából több maradhasson az önkormányzatoknál, növelve ezzel a települések önállóságát.

Míg másokat kilakoltatnak, a fideszes polgármester önkormányzati villában lakik

19.09.30 08:34

Miközben idős embereket kipaterol otthonából, önkormányzati villában lakik Karsay Ferenc, Budafok-Tétény fideszes polgármestere. Tökéletes példája ez a Fidesz-bábokat  jellemző szívtelenségnek. 

A(z) "Önkormányzat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

A miniszter szívesen fizetne többet az önkormányzati lakásért

Palkovics László szerzett egy olcsó önkormányzati lakást a budai Várban, a Táncsics utcában.  Potom havi 32ezer forintért. A 63 négyzetméteres ingatlanért az önkormányzat által megállapított úgynevezett költségelvű bérleti…

Közélet

Januárra írták ki az időközi polgármester-választást Inárcson

Január 19-ére tűzte ki a helyi választási bizottság a Pest megyei Inárcson a szavazategyenlőség miatt szükségessé vált időközi polgármester- választást – tudta meg az MTI a település jegyzőjétől pénteken. Göndör Ákos elmondta,…

Gazdaság

Tízmillió forint a külhoni magyar kultúrának

Döntés született a külhoni magyar kultúra támogatására meghirdetett, 2019. évi Irodalmi karaván és Művészeti karaván című meghívásos pályázatokra benyújtott programokról. A célra tízmillió forintos keretösszeg áll rendelkezésre.

Politikus

Pikó szerint félő, arra apellál a Fidesz, hogy leálljanak a józsefvárosi vagyongazdálkodási ügyek

Távoztak az aláírói joggal rendelkező vezetők a kerületből, emiatt káosz alakulhat ki.

 

Kategória ajánló