Önkormányzat hírek

Közélet › Önkormányzat

A bulinegyedről döntött ma az erzsébetvárosi közgyűlés

19.11.25 17:22

Niedermüller Péter erről a Facebookon tájékoztatta a nyilvánosságot. A DK politikusa szerint a Fidesz kilenc évig nem csinált semmit, ők viszont egy asztalhoz ültetik a lakókat, a vendéglátósokat és a városvezetést.

Már hetedszer kapnak karácsonyi ajándékcsomagot a nyugdíjasok az önkormányzattól

19.11.25 17:01

Idén is karácsonyi ajándékcsomaggal kedveskedik az Önkormányzat a nyíregyházi nyugdíjasoknak. 2013 óta ez már a hetedik alkalom erre a különleges odafigyelésre, amely egyáltalán nem gyakorlat a hazai nagyvárosokban. Ráadásul az érintettek köre…

Milliárdokat hazudik el az új vezetés Újpesten

19.11.25 11:16

Az újpesti nem az első eset, ahol az új, ellenzéki vezetés bizonyítékok nélkül azt állítja: még sincs annyi pénze az önkormányzatnak, mint amennyi az általuk is aláírt átadás-átvételi dokumentumokban szerepelt.

Havas Szófia a főváros egészségügyi terveiről

19.11.25 07:01

A főváros terveiről Havas Szófiát, az Emberi Erőforrások és Nemzetközi Kapcsolatok Bizottságának alelnökét a kérdezte a Népszava.

Éjféli zárórát vezetnének be a bulinegyedben

19.11.24 15:46

Erzsébetvárosban két előterjesztést is tárgyalnak majd a képviselőtestületi ülésen – Niedermüller Péter a vendéglátóhelyek üzemeltetőivel tárgyalná meg az éjjeli zárvatartást.

Csónakázótóval és új vásárcsarnokkal szépül tovább Tab

19.11.23 15:41

Csaknem egymilliárd forintból folytatódik a tabi belváros felújítása. A következő egy évben kialakítanak egy csónakázótavat és egy új vásárcsarnok is épül. Így még több látogatóra számítanak a Koppány-völgyi településen.

Szenzor jelezheti, ha nem világít a lámpa a gyalogátkelőhelynél

19.11.23 15:37

Az önkormányzat kezdeményezi az áramszolgáltatónál, hogy a közvilágítás hibáját érzékelő és a Nemzeti Közműveknek azonnal jelző rendszert építsenek ki a zebráknál.

Átadták a XIII. kerületben a díjnyertes Vizafogó Óvodát

19.11.23 12:57

A Vizafogó lakótelep magas panelházainak gyűrűjében a Vizafogó Tagóvoda teljes körű felújítására – átalakítására és bővítésére is – 925 millió forintot költött a XIII. Kerületi Önkormányzat.

Távozik a jegyzői posztról Lamperth Mónika

19.11.23 08:36

„Hát így! Remek öt év volt. Köszönöm Rákospalota, Pestújhely és Újpalota!” – szúrta ki a hírt az Index a XV. kerületi önkormányzat a honlapján.

A(z) "Önkormányzat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

300 gyereket lát vendégül a Fővárosi Önkormányzat és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

Háromszáz hátrányos helyzetű, rossz anyagi körülmények között élő gyermeket lát vendégül a Mindenki Karácsonya elnevezésű rendezvényen december 16-án Budapest Főváros Önkormányzata és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat…

Közélet

Veres Pál tisztázta a kétségeket a Szülészeti Osztály bezárásával kapcsolatban

Miskolcon elég nagy felháborodást keltettek a B.-A.-Z. Megyei Központi Kórház Csabai kapui telephelyén működő Szülészeti- és Nőgyógyászati Osztályának esetleges bezárásával kapcsolatos feltevések, aminek maga a polgármester…

Gazdaság

Megvan a lista: ezek a települések kapják a zártkerti program 2,4 milliárd forintját

Az idén is nagy volt az érdeklődés a zártkerti területek infrastruktúra-fejlesztésére kiírt pályázat iránt. A rendelkezésre álló forrás több mint kétszeresére érkezett igény az önkormányzatok részéről. Annak érdekében, hogy minél több…

Politikus

Stumpf István: Orbán Viktor sem bírja már a harcot, a többség morális értelemben inkább kormányváltást akar

Vészcsengő a Fidesz-kormányzat számára az önkormányzati választások kimenetele – nyilatkozott lapunknak Stumpf István volt alkotmánybíró, korábbi kancelláriaminiszter. Bár az elmúlt években kevesebbet foglalkozott a…

 

Kategória ajánló