Önkormányzat hírek

Közélet › Önkormányzat

Misina Ötletbörze: megvan az öt befutó pályamunka

Ma 13:55

Kiválasztotta a szakmai zsűri azt az öt legjobb pályamunkát, melyek a pécsi önkormányzat által meghirdetett Misina Ötletbörzére érkeztek be. Alkotóik 100 ezer forintnak örülhetnek, az ötletekből három koncepció készül, a megvalósítandóról…

30 év 30 történet - Szabadtéri kiállítás a Városháza előtti téren

Tegnap 18:33

A szombathelyi önkormányzatiság elmúlt 30 évét dolgozta fel az a tablótárlat, ami október 22-én nyílt meg a Városháza előtti téren. Az eseményen köszöntőt mondott dr. Nemény András polgármester, közreműködött Kelemen Zoltán színművész.

Továbbra is Vákár István tölti be a Kolozs megyei önkormányzat alelnöki tisztségét

Tegnap 16:43

Továbbra is a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (Rmdsz) színeiben megválasztott Vákár István tölti be a romániai Kolozs megye önkormányzatának alelnöki tisztségét - közölte pénteken az önkormányzat.

Zöldhulladék-gyűjtőzsákokat kapnak a XIII. kerületiek

20.10.22 18:00

Az önkormányzat október 26-ától megkezdi a zöldhulladék-gyűjtőzsákok kiosztását a kerületi lakosoknak.

„Pécsett születtünk, pécsiek vagyunk, ismerjük a pécsi közönséget!”

20.10.22 16:19

- Rázga Miklós direktor elsősorban az anyagi gondok miatt nem akar újra a Pécsi Nemzeti Színház vezetője lenni. Pontosabban fogalmazva: mintegy 277 millióval lesz kevesebb a következő 4 évben a Pécsi Nemzeti Színház büdzséje. Hogy kívánják…

A(z) "Önkormányzat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

470 millió forintért adták el Szombathely ikonikus szállodáját

Ugyan a városi önkormányzat rendelkezett elővásárlási joggal, nem tudtak ennyi pénzt ajánlani a szállóért, így lemondtak arról.

Közélet

Szerencs független polgármestere elmagyarázta, miért állt a fideszes Koncz Zsófia mögé

'Ez a világ ez így működik, ha együttműködünk, akkor van megértés és van elfogadása a kérésünknek' - mondta.

Nagyvilág

Férfi kézi BL: bár újabb koronások a Veszprémnél, játszanának Kielben

Miután a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának kapusa, Rodrigo Corrales koronavírusos lett, az egész keret karanténba került. A klub tájékoztatása szerint azóta Blaz Blagotinsek, Lékai Máté és Kentin Mahé,…

Tudomány

Koronavírus-fertőzöttek: napi rekord Ausztriában

Rekordszámú új koronafertőzöttről tájékoztatott az osztrák egészségügyi minisztérium szombaton, egy nappal az újabb járványügyi korlátozások hatályba lépése előtt.

 

Kategória ajánló