Önkormányzat hírek

Közélet › Önkormányzat

Juhász Roland a város tiszteletbeli polgára lett

Tegnap 15:43

Székesfehérvár Közgyűlése augusz­tus 20-a alkalmából kitüntető címet adományozott a MOL Fehérvár FC 36 éves csapatkapitányának.

Dupla családi pótlék? Ingyen tankönyv? Egymásnak esett a Fidesz és az MSZP

Tegnap 14:34

Az ellenzéki vezetésű települések ahogy eddig, úgy az októberi önkormányzati választások után is jelentős támogatást nyújtanak a családoknak a tanévkezdéshez - mondta Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s parlamenti képviselő szombaton…

Deák Dániel: Versenyelőnyük van az önkormányzati választáson a kormánypárti jelölteknek

Tegnap 11:55

A kutatások szerint a választópolgárok összességében elégedettek a kormány és a kormánypártok vezette helyi önkormányzatok tevékenységével.

Elismerés a költségvetési adatszolgáltatásban jeleskedő önkormányzatoknak

Tegnap 08:49

Az idén 281 település nyert el összesen 150 millió forintot a Pénzügyminisztérium által kiírt "Jó adatszolgáltató önkormányzatok támogatása" pályázaton - tájékoztatta Berczik Ábel az MTI-t.

Rohamtempóban gyűjtik az ajánlásokat a kormánypárti jelöltek

Tegnap 07:28

Három budapesti kerületben már a 2019-es Önkormányzati választás hivatalos kampányának első napján le is adta az ajánlóíveit a Fidesz a helyi választási irodán.

Mentőövet dobott az önkormányzat a V-Busznak

19.08.23 15:04

Közel félmilliárd forinttal egészíti ki az önkormányzat a V-Busz idei költségvetését, döntött rendkívüli közgyűlésen a képviselő-testület.

Sportcsarnok és parkolóház épül a Kútvölgyi úton

19.08.23 14:16

A hegyvidéki önkormányzat ajánlati felhívást tett közzé egy a Kútvölgyi úton építendő parkolóház és sportcsarnok megtervezésére.A létesítmények a Kútvölgyi út és a Szilágyi Erzsébet fasor által határolt háromszög alakú, zöld területen létesülnek, a…

Az államháztartás első héthavi hiánya 352,7 milliárd forint

19.08.23 13:34

A gazdaság teljesítményének köszönhetően idén júliusban 37,2 milliárd forint többlettel zárt a költségvetés, az államháztartás – önkormányzatok nélküli – központi alrendszerének első héthavi hiánya 352,7 milliárd forint lett – közölte a…

A(z) "Önkormányzat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Megérkezett Sárisápra is a megyezászló

Popovics György a megyei közgyűlés elnöke átadta a megyezászlót és a sárisápi önkormányzat „Sárisápért” kitüntető címet adományozott az ünnepségen.

Közélet

Botka ellen induló szoci

Mszp-s képviselő is indul Botka ellen A szegedi rendkívüli közgyűlésen jelentette be pénteken Lauer István, az Mszp képviselője, hogy függetlenként indul a polgármesteri posztért. Lauer István az Mti-nek azt mondta, már nem tartozik…

Gazdaság

A sikeres gazdasági növekedéshez fejleszteni kell az agrárgazdaságot is

A mintegy 1300 milliárd forintos keretösszegű Vidékfejlesztési programban vannak még nyitott pályázatok, amelyekre most is lehet pályázni.

Politikus

Ha a Fidesz veszít, az a vég kezdete!

„Az európai identitás csak nemzeti identitásra épülhet, aki nem a nemzeti identitásra alapoz, az homokra épít – hangoztatta Szájer József Fidesz-KDNP-s európai parlamenti képviselő pénteken Balatonszárszón.“

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló