Önkormányzat hírek

Közélet › Önkormányzat

Közösségi adventi program Szepetneken

Ma 17:10

A tradicionális adventi éneklést megelőzően tartotta a hagyományteremtő programot a szepetneki német nemzetiségi önkormányzat és a helyi evangélikus közösség.

Hoppál: politikai kifizetőhelyek az új önkormányzatok

Ma 16:52

Napirend utáni hozzászólásában bírálta hétfőn az Országgyűlésben Hoppál Péter, a Fidesz-KDNP pécsi képviselője az új pécsi és komlói városvezetést.

Többéves tapasztalattal tovább színesíti Gyöngyös kulturális kínálatát a régi-új igazgató

Ma 14:03

Nagy Andreának már van tapasztalata­ abban, hogyan lehetne jól, a közönség igényit kiszolgálva, a partnerek, a munkavállalók és a tulajdonos önkormányzat elvárásainak megfelelve színesíteni Gyöngyös kulturális kínálatát. A Gyöngyösi Kulturális Nonprofit…

Megvásárolják a siklót és a kisvasutat (Kovászna–Kommandó)

Tegnap 20:16

Kovászna Megye Tanácsa és Kovászna Város Önkormányzata megvásárolja a Kovászna és Kommandó közötti siklót, erdei kisvasutat és a hozzájuk tartó ingatlanokat és ingóságokat.

Kérdeznétek a képviselőket? Most megtehetitek!

Tegnap 16:32

A zuglói önkormányzat képviselő-testülete december 16-án, hétfőn 17 órától közmeghallgatást tart a hivatal Pétervárad utcai házasságkötő termében.Aki szeretne kérdezni képviselőinktől, az önkormányzat oldalán is felteheti kérdéseit.

Saját részvényeket vett a PannErgy

Tegnap 16:13

A PannErgy bejelentette, hogy a társaság részvényvisszavásárlási programja keretén belül november 29. és december 5. között 4 000 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén.

Az ellenzék visszahozta a megszorításokat

Tegnap 16:13

A pozíciók osztogatása után rögtön megszorításokba kezdtek a baloldali vezetésű önkormányzatok, ismét megmutatva a valódi arcukat – jelentette ki a Magyar Hírlapnak Deák Dániel politikai elemző. A csütörtökön kezdődő uniós csúcsról úgy vélekedett,…

A(z) "Önkormányzat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Adventi éneklés – kórustalálkozó a szepetneki templomban

A német nemzetiségi önkormányzat szervezésében Adventi éneklés címmel kórustalálkozóra került sor vasárnap az evangélikus templomban.

Közélet

Eltünt Pénzek Nyomában!

Kamuállásokra, százmilliós mutyira és korrupciós mocsárra bukkantak az új polgármesterek a fideszes elődöknél! “Arra kellett rájönnöm, hogy nekünk nem egy szekrényünk van csontvázakból, hanem egész temetőnk” – így kezdte…

Gazdaság

Terézváros új, momentumos polgármestere semmissé tenné a közétkeztetési pályázatot

Soproni Tamás a "koncessziós pályázat eredménytelenné nyilvánítását és új pályázat kiírását" kezdeményezte.

Politikus

Eltünt Pénzek Nyomában!

Kamuállásokra, százmilliós mutyira és korrupciós mocsárra bukkantak az új polgármesterek a fideszes elődöknél! “Arra kellett rájönnöm, hogy nekünk nem egy szekrényünk van csontvázakból, hanem egész temetőnk” – így kezdte…

 

Kategória ajánló