Onkológia hírek

Életmód › Onkológia

Elhalasztják a rákszűréseket

21.04.20 09:04

A népegészségügyi célú onkológiai szűrővizsgálatok április 9-től pár hétre szóló, átmeneti és rövid ideig tartó halasztása pótolható, a lakosság szűrése nem marad el.

Április 18 – a műemlékvédelem világnapja

21.04.18 12:55

A Műemlékvédelmi Világnapot 1984 óta minden évben április 18-án tartja a Nemzetközi Műemlékvédelmi Szervezet, az ICOMOS (International Council on Monument and Sites). „Az emléknap célja, hogy globális figyelmet irányítson a műemlékek és a történelmi…

A rákszűréseket most elhalasztják, de ígérik, pótolják

21.04.17 17:43

A népegészségügyi szűrővizsgálatok április 9-től pár hétre szóló, átmeneti és rövid ideig tartó halasztása pótolható, a vizsgálatok nem maradnak el - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

Az NNK bejelentette, vannak olyanok, akiknek az onkológiai szűrővizsgálatát elhalasztják

21.04.17 17:31

A szűrővizsgálatok április 9-től pár hétre szóló, átmeneti és rövid ideig tartó halasztása pótolható, a lakosság szűrése nem marad el - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szombaton az MTI-vel.

Falus András: Kásler az ágykiürítési ügynél is nagyobbat hibázott

21.04.16 15:52

Az akadémikus szerint az onkológiai szűrővizsgálatok leállításával nem lehet növelni az ellátást az intenzív osztályokon, ez a lépés még annál is nagyobb bűntény, mint amikor ágyakat ürítettek ki a járvány kezdetén.

A(z) "Onkológia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

A BioNTech-vezér az indiai mutánsról beszélt

"Nem fair" az Európai Bizottságot hibáztatni az oltóanyag kezdeti szűkössége miatt – mondta Ugur Sahin onkológus, a BioNTech társalapítója.

Életmód

Magyar áttörés a rákkutatásban

Nemzetközi elismerésben részesült egy hazai vállalkozás, amely nem kevesebbet tűzött ki célul, minthogy „feltörje a rák kódját”. Dr. Peták István tudományos igazgatóval, a cég egyik alapítójával beszélgettünk.

Politikus

Kásler Miklós: Újraindulnak a nem sürgős beavatkozások

Feltétel az érvényes védettségi igazolvány, vagy a tervezett beavatkozást megelőző 48 órán belüli negatív PCR-teszt-eredménnyel és a műtét napján végzett negatív antigén gyorsteszttel rendelkezzenek.

Nagyvilág

A koronavírus áldozatainak állítanának emlékművet - ekkorra tervezik a felavatását

A járvány megjelenésének második évfordulóján, 2022 márciusában avatnák fel.

 

Kategória ajánló