Omega hírek

Kultúra és szórakozás › Omega

Másfél éve tünetmentes, mégis a mai napig kísérti a betegsége Benkő Lászlót

18.12.21 08:23

Bár másfél éve tünetmentes, nem tud szabadulni betegsége árnyékától Benkő László (74). Az Omega legendás billentyűsében mély nyomot hagyott a rákkal való szembenézés.

Már túl az 5000. látogatón az Omega-kiállítás

18.12.16 17:34

A tíz éves Tóth Nova Judit, a fábiánsebestyéni Arany János Általános Iskola tanulója családjával és barátaival érkezett a szentesi kiállításra.

Kegyeletsértés? Kiakadtak Somló Tamás rajongói az Omega plakátja miatt

18.12.15 22:19

Turnéra indul a zenekar, a plakáton furcsa megoldással szerepeltetik két elhunyt tagjukat is. Fotó: Facebook/Somló Tamás Fan Club Nem fogadták kitörő örömmel az Omega év eleji turnéjának plakátját Somló Tamás rajongói – vette észre a…

Rendhagyó számadatokkal dobálózik a PlayStation 4 ötödik születésnapját ünneplő klip

18.11.30 00:01

Öt éve jelent meg a Sony világsikerű konzolja Európában, melynek örömére a cég összevágott egy igen érdekes videót olyan számadatokkal, melyek mindig érdekeltek, csak soha nem merted megkérdezni. Azt például tudtad, hogy a játékosok 46 millió…

A Léna teremben műhó ropog a látogatók lába alatt – Omega-kiállítás nyílik

18.11.16 15:24

Az Omega együttes 56 éves történetét képek és relikviák segítségével bemutató látványos kiállítás nyílik november végén a szentesi Koszta József Múzeumban.

A(z) "Omega" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Bemutatkozott a One Piece: Pirate Warriors 4

A hétvégi Anime Expón mutatkozott be a One Piece: Pirate Warriors-sorozat negyedik felvonása, amely a Bandai Namco, a Koei Tecmo és az Omega Force együttműködéseként érkezik hozzánk jövőre.

Kultúra és szórakozás

Papa Roach koncertfotók – 2019.06.26. Sopron, Telekom Volt Fesztivál

Papa Roach koncertfotók – 2019.06.26. Sopron, Telekom Volt Fesztivál Photos: Hetessy-Németh Tünde További fotókért kattints ide!    

Ismert személy

A Sárospataki Wass Albert Kör ünnepségén mondott beszédet a miniszter

Újjáavatták dr. Deseő László vezérőrnagy síremlékét június 28-án, Sárospatakon. Az ünnepségen részt vett és beszédet mondott Benkő Tibor honvédelmi miniszter is.

Ismert személy

Kóbor János a Balatonra költözik

Az énekes üdülősre veszi a figurát, és a hajóján pihen a koncertek között.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló