Omega hírek

Kultúra és szórakozás › Omega

Baby’s Got Temper: The Prodigy-feldolgozás az Omega Diatribe-tól

19.04.14 14:30

Váratlan anyaggal rukkolt elő at Omega Diatribe, hiszen kevesek fejében fordulhatott meg a gondolat, hogy éppen egy The Prodigy-feldolgozással fogják örvendeztetni a nagyérdeműt. Pedig így történt.

Találkozni akar Kóbor Jánossal a lengyel imitátora

19.04.05 12:15

Antek Smykiewicz a lengyel Sztárban sztár legutóbbi műsorában Kóbor Jánosnak öltözött, és elénekelte a Gyöngyhajú lányt. Most azt nyilatkozta, hogy minden vágya, hogy találkozzon az Omega frontemberével.

A Creedence Clearwater Revival együttessel koncertezik az Omega Gyulán

19.03.28 11:26

Az amerikai Creedence Clearwater Revival együttessel tart közös koncertet május 4-én Gyulán az Omega együttes – közölte a zenekar énekese ...

Nem épít erőművet a Hitachi Walesben

19.01.19 17:03

Komoly energiaválságba sodorhatja Nagy-Britanniát, hogy rövid időn belül immár a harmadik atomerőmű építése látszik füstbe menni.

"Nagyon szorongok" Benkő László még mindig retteg a rák kiújulásától

19.01.14 08:50

Nincs egy nyugodt perce sem. Benkő Lászlónál 2017-ben fedezték fel a májdaganatot. A műtéte jól sikerült, ám az Omega billentyűse azóta is retteg a rák kiújulásától. “Nincs ezen mit szépíteni, nagyon szorongok! Nincs egy nyugodt percem sem, egy-egy…

A(z) "Omega" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Bemutatkozott a One Piece: Pirate Warriors 4

A hétvégi Anime Expón mutatkozott be a One Piece: Pirate Warriors-sorozat negyedik felvonása, amely a Bandai Namco, a Koei Tecmo és az Omega Force együttműködéseként érkezik hozzánk jövőre.

Kultúra és szórakozás

Bikini, Ladánybene 27, Ismerős Arcok – hétvégi koncertek és bor minden mennyiségben Zamárdiban

Nagy csinnadrattával vette kezdetét csütörtökön délután a Rosé fesztivál Zamárdiban, amely vasárnap este zárja kapuit. A megnyitó előtt felvonulást is tartottak, amelyen a nyári időszakra a városba települt cirkuszosok is részt…

Ismert személy

A Sárospataki Wass Albert Kör ünnepségén mondott beszédet a miniszter

Újjáavatták dr. Deseő László vezérőrnagy síremlékét június 28-án, Sárospatakon. Az ünnepségen részt vett és beszédet mondott Benkő Tibor honvédelmi miniszter is.

Ismert személy

Kóbor János a Balatonra költözik

Az énekes üdülősre veszi a figurát, és a hajóján pihen a koncertek között.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló