Olaszország hírek

Ország › Olaszország

Egy olasz nő nyerte meg a Picasso-képet

20.05.23 13:46

Egy olasz nő nyerte meg Pablo Picasso egymillió eurót érő festményét azon a francia jótékonysági sorsjegysorsoláson, amellyel afrikai falusiak számára gyűjtöttek, hogy tiszta ivóvizet biztosíthassanak számukra.

F1: A Ferrari készült Vettel elengedésére

20.05.23 12:22

A Ferrari leendő versenyzője, Carlos Sainz elárulta, hogy már a tavalyi szezon után megkereste őt az olasz csapat azzal, hogy lenne-e Sebastian Vettel utódja.

Minden idők leghosszabb lesiklópályáját építik a svájci-olasz határon

20.05.22 17:46

A különleges projekt svájci vezetője elárulta, hogy a tervek szerint az 5 kilométer hosszú pálya rajtja a svájci oldalon lesz, míg a cél már Olaszországban.

Akár 19 ezerrel több koronavírus-halott is lehet Olaszországban

20.05.22 17:16

Az olasz hatóságok eddig összesen 32 ezer elhunytat azonosítottak, akik bizonyítottan a COVID-19 járvány miatt vesztették életüket, a halottak valós száma azonban jóval magasabb lehet.

Egy olasz ellenállási dal szólt a müezzin éneke helyett a törökországi Izmirben

20.05.22 11:14

A müezzin éneke helyett a Bella Ciao Bella olasz ellenállási dal szólt a törökországi Izmir minaretjeinek hangszóróiból. A hatóságok nyomozást indítottak a hackerek ellen.

A(z) "Olaszország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Matteo Salvini: Nem bántam meg az olasz határok védelmét

Belügyminiszterként Olaszország törvényeit, szuverenitását, biztonságát védtem - hangoztatta Matteo Salvini, a Liga vezetője hétfő este közleményében.

Nagyvilág

Aggódik a WHO a koronavírus miatt

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tisztviselője Mike Ryan szerint semmi garancia nincs arra, hogy a jelenleg a koronavírus első hullámából kifelé tartó országokban nem jön egy azonnali második hullám, ha túl gyorsan oldják fel a…

Sport

Serie A: gyorstesztekkel készülnek a folytatásra

Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) olyan koronavírus-tesztekkel készül a Serie A folytatására, amelyek kevesebb mint egy órán belül eredményt szolgáltatnak.

 

Kategória ajánló