Olaszország hírek

Ország › Olaszország

Bakondi György: Több célja is van a migrációpárti erők politikai nyomásgyakorlásának

Tegnap 23:40

Az elmúlt öt év hibás migrációs politikája helyett új megközelítést kellene kapnia az illegális migrációnak és annak európai megoldásainak – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Új templomot szenteltek a Zala megyei Csapiban

Tegnap 15:28

Soltész Miklós méltatta azt az erőfeszítést, hogy összefogással, az egyház, az önkormányzat, a hívők és a községbeliek kormányzati segítséggel templomot építettek.

Több "népautót" és SUV-ot adna el a Ferrari

Tegnap 14:25

A Ferrari több olcsóbb, de prémiumkategóriás autót adna el 2022-ig. Hamarosan jön még a Purosangue, ami lényegében egy sportos terepautó lesz, vagyis egy olyan SUV, mint a Lamborghini Urus - közölte a sportkocsigyártó cég elnöke, John Elkann az idei…

57 menekültet szállítottak az olasz hatóságok Lampedusára

Tegnap 13:40

Az olasz parti őrség 57 menekültre bukkant Lampedusa közelében egy hajón szombat este, az embereket a hatóságok a szigetre szállították egy befogadóközpontba.

Egy nagyobb meteor lépett a Föld légkörébe Dél-Európa fölött

Tegnap 09:13

Egy, az átlagnál nagyobb és lassabb meteor lépett be a Föld légkörébe péntek éjjel 22:43-kor a Mediterrán térség közép-nyugati részén - írja a Severe Weather.

A(z) "Olaszország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés