Olajipar hírek

Gazdaság › Olajipar

Biztosan újraindulhat az olajkitermelés Líbiában

20.09.13 09:16

Újraindul az olajkitermelés Líbiában, erről biztosította szombaton az Egyesült Államok nagykövetségét az ország keleti vidékeit uraló Líbiai Nemzeti Hadsereg (Lna) parancsnoka, Halífa Haftar tábornok.

Ismét zuhan az olaj ára

20.09.08 15:19

Egy felmérés szerint csökkenni fog a kereslet a következő hónapokban.

A szaúdiak olcsóbban szállítják az olajat Ázsiába és az USA-ba

20.09.07 08:45

Csökkent hétfő reggel a kőolaj ára az Aramco szaúdi állami olajvállalatnak arra a közlésére, hogy olcsóbban szállít majd ázsiai és egyesült államokbeli vásárlóinak októberben.

A(z) "Olajipar" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Melyik téli fűtési mód a legolcsóbb? Földgáz, tűzifa, brikett vagy villany fűtés a leggazdaságosabb?

Az újHÁZ Centrum szakértői megvizsgálták a fűtőanyag-piacot, hogy kiderüljön, mely fűtési módot választó háztartások zsebében marad a legtöbb pénz a szezon végére.

Gazdaság

ENSZ: Tömeges elszegényedéshez vezethet a járvány hosszú távon

A jelentés három lehetséges forgatókönyvet vázol: a legrosszabb esetben - egy elhúzódó gazdasági válság és lassú kilábalás esetén - 207 millióval nőhet a mélyszegénységben élők száma a következő évtizedben. A Nemzetközi…

Ország

Drámai jelzés, kemény tél vár az amerikaiakra

Április óta nem volt ilyen magas az Egyesült Államokban a járványban elhunytak száma

Nagyvilág

Gulyás Gergely ismertette az állami oltási program előzetes részleteit

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfó során őgy fogalmazott, hogy a koronavírus elleni vakcinák szétosztását szolgáló programot az állam fogja koordinálni, és lesz egy hivatalos regisztrációs…

 

Kategória ajánló