Olajipar hírek

Gazdaság › Olajipar

Erősödéssel nyitott New York, csökkent az olaj ára

19.06.27 16:29

Erősödő indexekkel nyitottak csütörtökön a New York-i részvénytőzsdék - írta az MTI a Reutersre hivatkozva.

A nap befektetési sztorija: havi csúcson az olajár

19.06.27 09:05

Ami mögött egyértelműen az Egyesült Államok és Irán közötti feszültség áll. Ezzel magyarázható, hogy észak-amerikai könnyűolaj (WTI) hordója több mint 3 százalékkal drágulva immár a 60 dolláros szintet közelíti, míg a Brent típusúé 2,6 százalékos…

Újabb drágulás várható

19.06.26 21:26

Az újabb drágulási hullám miatt a felhasználók hamarosan minden elhasznált köbméter földgáz és minden liter üzemanyag után 0,15 dinárral, míg minden elhasznált kilowatt áram után 0,015 dinárral többet fizetnek majd.

Újra döntött a kormány az Magyar Gáz Tranzit Zrt. eladásáról

19.06.26 11:20

A kormány eladja a Magyar Gáz Tranzit (MGT) Zrt.-t a Mol Nyrt. FGSZ Földgázszállító Zrt.-jének azzal, hogy valakinek három éven át vételi joga lesz az MGT által működtetett magyar-szlovák vezetékekre. Hogy ki lesz a vevő, arról majd később dönt a kormány.…

Tőzsde – Enyhe erősödéssel nyitott New York, drágult az olaj

19.06.25 16:56

Erősödő indexekkel nyitottak szerdán a New York-i részvénytőzsdék.  The post Tőzsde – Enyhe erősödéssel nyitott New York, drágult az olaj appeared first on AzÜzlet.

Fordulat az energiaszektorban - kik tudnak majd talpon maradni?

19.06.20 09:05

A korábban energiakereskedőként ismertté vált MET mostanra már szerteágazó tevékenységet folytat: földgáz-infrastruktúrát és erőműveket, hagyományos és megújuló áramtermelő egységeket is üzemeltet. De miért ennyire fontos a több lábon állás, és…

A hó végén létrejön a nagy állami közműcég

19.06.20 05:05

Összeolvadással 2019. június 30-án egyesül a nemzeti földgáz- és a nemzeti áramszolgáltató. Az ügyfeleknek semmi teendőjük sincs, de arra nem árt ügyelni, hogy a tőlük jövő email a spam fiókban köthet ki.

Tőzsde – Erősödéssel nyitott New York, csökkent az olaj ára

19.06.18 17:35

Emelkedtek az indexek nyitásban kedden a New York-i tőzsdéken.  The post Tőzsde – Erősödéssel nyitott New York, csökkent az olaj ára appeared first on AzÜzlet.

Fordulat jöhet orosz-ukrán gázügyben - A magyar ellátásra is nagy hatása lehet

19.06.14 07:35

Mivel Ukrajna egyelőre nem kész arra, hogy az európai jogrendnek megfelelő, új szerződést kössön az orosz földgáz tranzitjáról, Oroszország hajlandó a jelenlegi megállapodás meghosszabbításával biztosítani az európai fogyasztók...

A(z) "Olajipar" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Pluszban nyitott New York, emelkedett az olajár

Folytatódott a pénteken megindult árfolyam-emelkedés, hétfőn egy százalékot meghaladó mértékben emelkedtek az amerikai indexek a kereskedés kezdetén - adta hírül az MTI.

Gazdaság

Jól zárta a napot Európa

Egy százalékot meghaladó emelkedéssel zártak a főbb nyugat-európai tőzsdék szerdán, a BUX mínuszban fejezte be a mai kereskedési napot.

Gazdaság

Jól zárta a napot Európa

Egy százalékot meghaladó emelkedéssel zártak a főbb nyugat-európai tőzsdék szerdán, a BUX mínuszban fejezte be a mai kereskedési napot.

Tudomány

15 évet is kaphat a 65 éves benzinkútrabló

15 évet is kaphat a 65 éves benzinkútrabló, aki egy csomag rágót és egy energiaitalt vitt el. Tavaly novemberben éles fegyverrel a kezében hadonászott az utcán Győrben, a levegőbe lőtt, majd besétált a kútra. Mikor a dolgozók arra…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló