Olajipar hírek

Gazdaság › Olajipar

A horvát parlament döntött az INA-ról

19.02.20 14:05

Jóváhagyta a horvát parlament szerdán az INA horvát olajipari vállalatról szóló privatizációs törvény módosítását, amely szerint a horvát állam eláll kivételes jogaitól az olajvállalatban.

Egy éve közlekednek városunkban a CNG-hajtású autóbuszok!

19.02.20 10:19

Kedd délelőtt a Városházán, a sajtó nyilvánossága előtt értékelték az üzemeltetés tapasztalatait.

Az olajár zuhanása mellett is túlszárnyalhatta a célt a Mol

19.02.19 08:55

Február 22-én pénteken hozza nyilvánosságra 2018. negyedik negyedéves eredményeit a Mol. Az iparágban kiemelten figyelt tisztított EBITDA mutató 20 százalékos emelkedést jelezhet az egy évvel korábbihoz képest, ezek alapján…

Magasban az olajár, tulajdont szerzett a Plotinus

19.02.18 11:58

A pénteki S&P felminősítést egyelőre nem követi heves piaci reakció, az OTP azonban stabilan emelkedik. Korábbi Appeninn-céget vett a Plotinus, saját részvénnyel fizetett érte, ma esik az ár, nem is keveset. Nagyot emelkedtek a kínai részvények, éves…

A Gazprombank zárolta a venezuelai állami olajcég számláit

19.02.17 14:37

A Gazprombank zárolta a PDVSA venezuelai állami olajipari konszern nála vezetett számláit. A Gazprombank a Gazprom orosz gázipari vállalat pénzügyi leánycége, a vagyona alapján a harmadik legnagyobb orosz pénzintézet.

Vezércsere történt az állami gáz- és áramszolgáltató élén

19.02.14 20:28

Új elnök-vezérigazgató került az NKM Nemzeti Közművek földgázszolgáltató és áramszolgáltató társaságainak élére. 

Továbbra sem ad megoldást a szűrésre az EU-s szerzői jogi szabályozás

19.02.14 12:49

Megállapodtak a digitális szerzői jogi szabályozás tervezett módosításáról az Európai Unió intézményei. Egyes rendelkezései sokak szerint továbbra is veszélyeztetik az internet szabadságát.

A(z) "Olajipar" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Borzalmas évre készülnek 2020-ban a lengyelek

Nehéz év lesz 2020 a lengyel energiaiparban, mert az ország hosszabb távon le akarja építeni az orosz gázimportot, amire válaszul a Gazprom addig tehet keresztbe, amíg még kiszolgáltatottak neki a lengyel gázvásárlók.

Gazdaság

Megszavazta a szlovén parlament a 2020-as és 2021-es költségvetést

A szlovén parlament a politika válság ellenére csütörtökön késő este megszavazta a 2020-as és 20021-es évre szóló költségvetést - közölte a helyi sajtó.

Gazdaság

Ünnepélyesen csengettek a Richternek

Éppen negyedszázada, 25 éve kezdték meg a kereskedést a Richter Gedeon Nyrt. részvényeivel a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT), ahol ebből az alkalomból ünnepélyes csengetéssel indították a kereskedést pénteken.

Tudomány

Hatalmas villanásokat észleltek a teleszkópok

A kitörések 100 milliárdszor akkora energiájúak voltak, mint a látható fény.

 

Kategória ajánló