Olajipar hírek

Gazdaság › Olajipar

2008 óta nem zuhant akkorát az olajár, mint most

20.03.08 08:28

Tíz százalékot esett egyetlen nap alatt a kőolaj világpiaci ára, miután a vezető kitermelők – Oroszország ellenállása miatt – pénteken nem egyeztek meg a kitermelés további koordinált visszafogásáról.

Elöntheti a piacokat az olaj áprilisban

20.03.07 18:55

Az Opec tagállamok további, napi másfél millió hordós felhozatal-csökkentés előterjesztésében állapodtak meg; ezt a javaslatot utasították el pénteken az Opec-en kívüli államok.

Nem kell aggódni az autósoknak, csak botladozik az olaj

20.03.05 20:31

Az olajkitermelés további napi másfél millió hordós csökkentését javasolják az OPEC tagállamai, de Moszkva egyelőre nem akart elköteleződni, és várnak a döntéssel.

Hatalmas meglepetés az olajkartelltől

20.03.05 20:10

Az OPEC a várakozásoknál jóval nagyobb, napi másfél millió hordót vágna vissza a termelésén, azonban ebbe még az oroszoknak is bele kellene egyezniük. Az olaj ára kezdetben kilőtt a jó hírre, majd azonnal visszanyomták.

Gázhálózaton végezhet rekonstrukciós munkákat a Mészáros és Mészáros Kft.

20.03.04 12:29

Az Opus érdekeltségi körébe tartozó Mészáros és Mészáros Kft. végezheti konzorciumban az NKM gázhálózatának rekonstrukciós, gázhálózat-optimalizációs munkálatait - tette közzé a társasága BÉT-en. A konzorcium összesen több mint 760…

Meggátolnák az olajár további zuhanását

20.03.03 20:59

A Kőolaj-exportáló Országok Szervezetének (OPEC) tagállamait és az olajkartellen kívüli szövetségeseket, köztük Oroszországot tömörítő, OPEC+ néven emlegetett csoport a termelés további csökkentéséről dönthet a Bécsben március 5-én kezdődő…

Esik az olaj ára! Olcsóbb lesz tankolni?

20.03.01 16:43

Mióta Európában is terjed a koronavírus, a részvények és nyersanyagok árai meredeken zuhannak, az olaj ára nem volt ilyen alacsony az elmúlt egy évben. De hogy olcsóbban tankolhatnánk holnaptól, az nem valószínű.

Mit tett a világgal a koronavírus?

20.03.01 13:46

Jelentősen esett a kőolaj ára a héten, az energiahordozó jegyzése a pénteki kereskedés végére többéves mélypontra került, miközben az amerikai tőzsdemutatók is jelentős mínuszban zárták a hetet.

Ingyen ehet az iskolában minden orosz alsós

20.03.01 11:31

Ingyenessé válik a közétkeztetés Oroszországban szeptember 1-től az általános iskolák alsó tagozatos tanulói számára, az erről rendelkező törvénymódosításokat vasárnap írta alá Vlagyimir Putyin orosz elnök.

A(z) "Olajipar" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Melyik téli fűtési mód a legolcsóbb? Földgáz, tűzifa, brikett vagy villany fűtés a leggazdaságosabb?

Az újHÁZ Centrum szakértői megvizsgálták a fűtőanyag-piacot, hogy kiderüljön, mely fűtési módot választó háztartások zsebében marad a legtöbb pénz a szezon végére.

Gazdaság

Újabb korlátozások lépnek hatályba

A köztársasági kormány csütörtöki ülésén elfogadta az egészségügyi válságstáb javasolta korlátozásokat, amelyek elsősorban a különböző létesítmények nyitvatartási idejét érintik és holnaptól hatályosak.

Ország

A Richter 263,5 millió dolláros üzletet kötött a Janssennel

A cég megszerzett egy fogamzásgátló tapaszt, melyet innentől ő árulhat az USA-n kívüli piacokon.

Nagyvilág

Szlovéniában marad az egy hónapja tartó teljes zárlat

Meghosszabbította a szlovén kormány az új koronavírus-járvány megfékezésére hozott szigorú intézkedéseket az országban.

 

Kategória ajánló