Oláh Gergő hírek

Ismert személy › Oláh Gergő

Egy életre kitart felesége mellett Oláh Gergő

20.10.06 07:34

Nem szállt el a hírnévtől Oláh Gergő, aki pontosan ugyanazokat az értékeket vallja, mint az X-Faktorban aratott győzelme előtt: az énekes egyszerű gyengeségnek...

Oláh Gergő: Nem gondolom, hogy a pénz nem boldogít

20.09.20 14:58

Oláh Gergő egész gyerekkora a spórolásról szólt, túlélésről szólt, mára azonban nem kell nélkülöznie és félretennie minden forintot. Úgy gondoja, nem igaz az a közhely, hogy a pénz nem boldogít, mert pénz nélkül nem könnyű.

Nem hiszed el, hogy ünnepeltek a magyar sztárapukák

20.06.24 09:28

Különleges vendégek érkeztek az idei apák napján egy budai étterembe. Oláh Gergő, Kerekes József és Kiss Ernő Zsolt színművészek családjukkal együtt ünnepeltek.

Civil állásra cserélné a mikrofont Oláh Gergő

20.04.03 15:04

Az énekes és felesége, Niki négy gyermeket nevelnek, ezért hosszú távon kell gondolkodniuk a családjuk érdekében.

Oláh Gergőnek az Istenbe vetett hite segít a nehéz időszakban

20.03.31 18:29

A karancslapujtői énekes, Oláh Gergő is csatlakozott ahhoz a 43 magyar sztárhoz, akik otthonról énekelték el az LGT együttes híres slágerét, a Neked írom a dalt, köszönetet mondva ezzel mindazoknak, akik a koronavírus miatt kialakult helyzetben is…

A(z) "Oláh Gergő" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Egy életre kitart felesége mellett Oláh Gergő

Nem szállt el a hírnévtől Oláh Gergő, aki pontosan ugyanazokat az értékeket vallja, mint az X-Faktorban aratott győzelme előtt: az énekes egyszerű gyengeségnek...

Esemény

Raktárkoncert: Janicsák Veca főállású háziasszony lett

Már a karácsonyt is eltervezte Janicsák Veca, aki a járvány idején inkább háziasszonyként éli életét, mint énekesnőként. Ezért is örült, hogy egy órára visszatérhetett a színpadra.

Kultúra és szórakozás

Elkészült a legsikeresebb hazai tévés vezetők toplistája

A 20 legsikeresebb televíziós vezetőt tartalmazó rangsorban 11 személy köthető az RTL-hez. A lista élén Verebély Marcell, az X-Faktor, az Álarcos énekes és a Made In Karantén kreatív producere végzett.

Ismert személy

Elhagyná a pályát a szakdolgozók negyede – Lezajlott Gesztesi Károly hagyatéki tárgyalása

Hallgassa meg a legfrissebb híreket, tényleg csak pár perc! A közélet, gazdaság aktuális híreiről, a társadalmat érintő változásokról röviden szól a friss hírek podcastunk.

 

Kategória ajánló