Oktatás hírek

Közélet › Oktatás

Nyílt napon ismerkedhettek a diákok a Debreceni Egyetem agrár képzéseivel

Ma 15:58

Debrecen - A Mezőgazdasági-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar játékos feladatokkal és szakmai tájékoztatóval várta a végzősöket.

Kihirdették a MOME építészeti fotópályázatának eredményét

Ma 15:05

A Mome új otthona öt év alatt, 21,4 milliárd forintos kormányzati támogatással épült meg. A beruházás eredményeként 25 ezer négyzetméter új és felújított épületrész, valamint egy új park jött létre.

1,8 milliárdért fejlesztenek egészségesebb tejtermékeket Kaposváron

Ma 14:52

Magas biológiai értékű, egészségesebb tejtermékek előállításán dolgozik a Kaposvári Egyetem és a Fino-Food Kft. A 3 éven át tartó projektre 1,8 milliárd forintot költenek - közölte a felsőoktatási intézmény agrár- es környezettudományi karának dékánja.…

Egyedülálló mérési műszert kapott a Testnevelési Egyetem

Ma 13:09

A Magyar Kézilabda-szövetség (Mksz) jóvoltából Magyarországon egyedülálló mérési eszközzel dolgozhatnak a Testnevelési Egyetem szakemberei.

Kari karácsonyt rendeztek a Gál Ferenc Főiskolán

Ma 06:22

Kari karácsony címmel rendeztek programot hallgatóknak és leendő hallgatóknak Békéscsabán, a Gál Ferenc Főiskola főépületében. A rendezvényen kézműveskedéssel, ajándékvásárral, mézeskalács-díszítéssel és a hallgatók…

A(z) "Oktatás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Csak 9 éves a csodagyerkőc, de a szülei fájlalják, hogy idén még nem kaphat diplomát

Laurent Simons novemberben került világszerte a címoldalakra, amikor még úgy volt, hogy év vége előtt megszerzi a villamosmérnöki alapdiplomát az Eindhoveni Műszaki Egyetemen és ezzel elnyeri a világ legfiatalabban diplomássá lett…

Magyar település

Kedveli a zserbót? Ízletes nyalókaként is megkóstolhatja

Debrecen - A cake pop népszerű, könnyen elkészíthető édesség, amely az ünnepi asztal dísze is lehet.

Tudomány

Nyílt napon ismerkedhettek a diákok a Debreceni Egyetem agrár képzéseivel

Debrecen - A Mezőgazdasági-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar játékos feladatokkal és szakmai tájékoztatóval várta a végzősöket.

 

Kategória ajánló