Oktatás hírek

Közélet › Oktatás

Csornaiak a csúcson

Tegnap 20:35

Csornaiak a csúcson Zsaru Magazin2019. 06. 26., sze - 14:40 Csalhatatlan mutatók, hűvös pontszámok bizonyítják: egy tízezres, Győr-Moson-Sopron megyei város középiskolájában folyik a legjobb belügyi pályaorientációs képzés az országban.

Szeptembertől emelkedik a pályakezdő pedagógusok bére

Tegnap 19:14

Szeptembertől emelkedik a pályakezdő pedagógusok fizetése. A béremelést az SNS által javasolt törvénymódosítás teszi lehetővé, melyet szerdai ülésén jóváhagyott a parlament. Martina Lubyová (SNS) oktatásügyi miniszter pedig azt szeretné, hogy a…

Még jobban rá kell kapcsolni a nyelvoktatásra

Tegnap 08:02

Sokat rontottak angolból a diákok az országos idegen nyelvi mérésen: míg 2017-ben a hatodikosok 78 százaléka írta meg sikerrel a tesztet, 2018-ban ez már csak 65 százalékuknak sikerült.

Csak augusztus végére készül el a Balatoni út – Háros utcai körforgalom

Tegnap 07:47

Előre nem látható közműkiváltások miatt csak augusztus végére készül el a Balatoni út – Háros utcai körforgalom, jelezte a BKK.A beruházáshoz tavaly novemberben kezdtek hozzá, és a körforgalom "párját", a Tanító utcait át is adták a forgalomnak (bár…

Mikrobiológiai kutatásokat segítő központot alakítottak ki a Szegedi Tudományegyetemen

Tegnap 07:38

Magyarországon egyedülálló, a mikroorganizmusok komplex vizsgálatához kapcsolódó kutatás-fejlesztési központot hoztak létre a Szegedi Tudományegyetemen – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t. A…

Átadták a Fiek-et a Széchenyi-egyetemen

19.06.25 20:41

Fiek, azaz Felsőoktatási és Ipari Együttműködések Központja. Így nevezik Győr legújabb épületegyüttesét, amelyet kedden avattak fel Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelenlétében.

Joseph E. Stiglitz szerint a klímaváltozás világában is bőven menthető a kapitalizmus

19.06.25 20:17

A Nobel-díjas közgazdász szerint is világgazdasági válság közeleg, ennek oka pedig Trump, Orbán, Bolsonaro és a többi protekcionista vezető elhibázott gazdaságpolitikája.

A(z) "Oktatás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Csornaiak a csúcson

Csalhatatlan mutatók, hűvös pontszámok bizonyítják: egy tízezres, Győr-Moson-Sopron megyei város középiskolájában folyik a legjobb belügyi pályaorientációs képzés az országban.

Közélet

Mikrobiológiai kutatásokat segítő központot alakítottak ki a Szegedi Tudományegyetemen

Magyarországon egyedülálló, a mikroorganizmusok komplex vizsgálatához kapcsolódó kutatás-fejlesztési központot hoztak létre a Szegedi Tudományegyetemen - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati…

Magyar település

A 88. percben egyenlített a Loki az idény első edzőmeccsén

Debrecen - Az ukrán másodosztályban szereplő Minaj ellen 2-2-es döntetlent játszott a DVSC. A most szerződtetett focisták még nem léptek pályára.

Tudomány

Kínai céggel kötött stratégiai megállapodást a Debreceni Egyetem

Kínai forrásból felépülő tejporgyár lehet az első konkrét eredménye annak a stratégiai együttműködési megállapodásnak, amelyet szerdán írt alá a Debreceni Egyetem (DE) rektora és a Morgan Star Group elnöke.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló