Okmányiroda hírek

Közélet › Okmányiroda

Önkormányzati választás: a lejárt személyi nem lehet akadály

19.10.13 08:07

Szombaton és vasárnap rendkívüli nyitva tartás van a kormányablakokban, okmányirodákban, hogy a lejárt személyi okmányok helyett újakat igényelhessenek a választópolgárok.

Ügyeletet tart az újpesti okmányiroda a választás hétvégéjén

19.10.08 10:55

Az október 13-ai önkormányzati választások miatt, a személyazonosító okmányok cseréje és kiállítása érdekében, október 12-én (szombaton) 8-tól 19 óráig, a választás napján, október 13-án (vasárnap) pedig 7-től 19 óráig lesznek nyitva a…

Ügyeletet tart a kerületi okmányiroda a választás hétvégéjén

19.10.06 20:54

Az október 13-ai önkormányzati választások miatt, a személyazonosító okmányok cseréje és kiállítása érdekében, október 12-én (szombaton) 8-tól 19 óráig, a választás napján, október 13-án (vasárnap) pedig 7-től 19 óráig lesznek nyitva a…

Így lesznek nyitva a kerületi kultúrházak augusztusban

19.08.09 08:36

Az augusztusi munkanap-áthelyezés miatt így változik a kerületi művelődési házak nyitvatartása:Angyalföldi József Attila Művelődési Központaugusztus 10., szombat – munkanap – nyitva 09.00 – 13.00augusztus 19., hétfő – pihenőnap –…

A vonat elé feküdt, vádat emeltek ellene

19.05.22 11:46

A Kaposvári Járási Ügyészség közlekedés biztonsága ellen elkövetett bűntett miatt emelt vádat egy 66 éves asszonnyal szemben, aki közel 100 ember testi épségét veszélyeztette azzal, hogy az arra közlekedő vonat elé feküdt.

A(z) "Okmányiroda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Nincs ügyintéző, bezárt a pomázi okmányiroda

A dolgozók vagy felmondtak, vagy nyugdíjba mentek, vagy elköltöztek.

Életmód

Remek hírek érkeztek a hétvége időjárásáról

Száraz, jellemzően napsütéses idő lesz a hétvégén, a hajnali órákban viszont már többfelé lehet fagypont körül a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.

Közélet

A britek csak az időközi választás után jelölnek Eu-biztost

Tovább húzódhat az Európai Bizottság hivatalba lépése.

Kultúra és szórakozás

Falvédőket állítanak ki Nagymacson

Nagymacsi kincsek címmel nyílik kiállítás falvédőkből a Nagymacsi Közösségi Házban november 22-én, pénteken, 17 órától. A kiállítást Dr. Vajda Mária néprajzkutató nyitja meg, a falvédőket december 21-ig lehet megtekinteni.

 

Kategória ajánló