OGYÉI hírek

Életmód › OGYÉI

Csak az egyik vakcina hiányzik a patikákból

19.05.22 06:40

Országos hiány van az egyik rotavírus elleni vakcinából gyártási gond miatt. A hiány az OGYÉI szerint június 17-ig tart majd.

D-vitamin-túladagolás miatt kerülhetett kórházba több csecsemő

19.04.08 05:15

Az elmúlt hetekben derült ki, hogy szülői figyelmetlenség miatt a tápszerként forgalmazott Eurovit D vitamin cseppek készítményből születésüktől kezdve a javasoltnál veszélyesen nagyobb adagot (8000-16000 NE-t) kaptak egyes…

A korábbi jó gyakorlatok megmaradnak

19.03.25 14:02

Új többletfeladatok a gyógyszerazonosítási rendszer bevezetéséből, illetve a Brexitből adódnak, mondja a PharmaOnline-nak dr. Szentiványi Mátyás, az OGYÉI főigazgatója.

Idén is lesz Happy hét a vízfogyasztás népszerűsítésére

19.03.12 05:59

A vízfogyasztás népszerűsítésére idén is megrendezik általános iskolásoknak és óvodásoknak a Happy hét elnevezésű rendezvénysorozatot.

10 éves a HAPPY-hét

19.03.12 05:44

Tizedik éve szervezhetik meg a magyarországi általános iskolák és óvodák az OGYÉI vízivást népszerűsítő HAPPY-hét programját.

Magyarországon is megkezdi működését az európai uniós gyógyszerazonosítási rendszer

19.02.09 05:46

Magyarországon is megkezdi működését az új európai uniós gyógyszer eredetiség ellenőrző rendszer - közölte az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (Ogyéi) pénteken az MTI-vel.

Kivont Erythromycin

18.11.22 11:58

Kivonta az OGYÉI az Erythromycin Stragen 1 g powder for solution for infusion / Erythromycin Stragen 1g Pulver zur Herstellung einer Infusionslösung elnevezésű gyógyszer összes számú gyártási tételét, és elrendelte a visszagyűjtését.

A(z) "OGYÉI" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Életmód

Külföldről hozzák be a hiányzó babainjekciót

Összesen tízezer doboznyi K-vitamin-készítmény behozatalát engedélyezte az OGYÉI.

Életmód

Az érelmeszesedés okát azonosították brit kutatók

Brit kutatók azonosították az érelmeszesedés mögött álló folyamatot és állatkísérletekben kimutatták, hogy az akne kezelésére általában használt gyógyszer hatékony gyógymód ...

Életmód

Mit tehetsz a HPV okozta daganatok megelőzéséért?

Mérhető a siker a hazai HPV elleni oltási programban: csak a legutóbbi tanévben több mint 36.000 kamaszlány kezdte meg az oltási sorozatot hazánkban.1  Az átoltottság évről-évre javul az oltott korosztályban, jelenleg 80% körüli a 12-13…

Életmód

Pezsgőtabletták feloldódásának hangját rögzítette lemezre egy svéd művész

Az alkotó egy hathónapos kreatív kísérlet keretében kutatta a tökéletes sistergő hangot.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló