Offshore hírek

Gazdaság › Offshore

Németh Sándor többségi tulajdonos lett az ATV-ben

20.05.22 13:59

Egy liechtensteini offshore-cégtől vett újabb tulajdonrészt a Hit Gyülekezetének vezetője.

Németh Sándor lelkész megszerezte az ATV-t

20.05.22 12:28

Elképesztően bonyolult céges ügyletek elemzése alapján jutott erre a lap.

Szorul a hurok a magyar offshore-ozók körül

20.03.03 16:33

Az Európai Tanács listára vette a kedvelt adóparadicsomot, a Seychelle-szigeteket. A szakértő szerint az anonimitás elvesztése jobban fog fájni az érintetteknek, mint az adó megfizetése.

Ingatlanügyletre szakosodott a legtöbb hazai offshore cég

20.02.04 20:01

Erős visszaesés látszik az offshore tulajdonosi körhöz köthető hazai cégek számában, a tendencia biztató, ám továbbra is sok lehetősége van a rejtőzködni vágyó tulajdonosoknak.

Sok az ingatlanos offshore cég

20.02.03 13:25

Hét év alatt a felére csökkent az offshore cégek száma Magyarországon, de – derül ki egy elemzésből – ez nem jelenti azt, hogy a rejtőzködés és az adóoptimalizálás is visszaszorult. Elgondolkodtató, hogy az itt működő offshore cégek 36 százalékának…

Már nem akkora biznisz az offshore? Sorra tűnnek el a cégek Magyarországról

20.02.03 10:56

Erős visszaesés látszik az offshore tulajdonosi körhöz köthető hazai cégek számában, a tendencia bíztató, ugyanakkor továbbra is sok lehetőség van a rejtőzködni vágyó tulajdonosok számára. Az offshore kifejezés sok különböző...

Orbán vagyona 1800-2000 milliárd forint + svájci és hongkongi, ill. offshore bankszámlák.

20.01.01 20:13

Orbán vagyona 1800-2000 milliárd forint + svájci és hongkongi, ill. offshore bankszámlák. Milliárdokat loptak el elsősorban az Eu-tól kapott közpénzből.. Ezek egy része felesége, apja, Tiborcz és strómanjaik, Mészáros, Garancsi, Flier, Szijj L, Paár…

  Belépnek a 21. századba a lettek és az észtek

  19.12.18 09:32

  Észtország és Lettország fontolgatja, hogy közösen építenek ki jókora offshore szélenergia-termelő kapacitást. Ezzel inthetnének búcsút erősen környezetszennyező áramtermelésüknek.

  A(z) "Offshore" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
  Keresés

  Kapcsolódó témák

  Gazdaság

  „Németh Sándor tényleg hazavitte az ATV többségi tulajdonrészét”

  Ezt írja az Átlátszó és a Magyar Hang. Egy offshore-ügylet után „a gyülekezeti vagyonból magánvagyon lett.”

  Gazdaság

  Mi ez nagy hurráoptimizmus a tőzsdéken, miközben omlik össze a világ?

  A drágulás kitart, a piaci szereplők nem foglalkoznak a rossz hírekkel, mondván, „ennél csak jobb lehet”. A divergencia továbbra is ott van a piacon, miközben az S&P 500 részvényindexe a márciusi mélypontokról több mint 40 százalékos…

  Politikus

  Milliós fizetés Lázár Jánosnak, amiért két év alatt kétszer szólalt fel a lakosokért

  Miközben emberek tömegei veszítik el a munkájukat és a jövedelmüket, a hódmezővásárhelyi Fidesz-csicska úgy is megkeresi a csekély havi 1,1 milliós alapbért, hogy a Parlamentbe csak bámészkodni jár, nem dolgozni.

  Közélet

  Közel 180 millió forint mínuszt jelent a letelepedési kötvény biznisz a XII. kerületnek

  A jelenlegi számítások szerint a magyar adófizetők összesen 30 milliárd forintot buktak Rogán Antal letelepedési kötvényei miatt. Lakosságarányosan ez a Hegyvidéknek közel 180 millió forint mínuszt jelent.

   

  Kategória ajánló