Óceánjáró hírek

Életmód › Óceánjáró

Ilyen élményt még egy luxushajó sem kínált

19.04.02 09:23

Hihetetlen dolgot álmodtak egy tengerjáróra. A Royal Caribbean elkészítette a világ egy legnagyobb vízi csúszdáját és rászerelte azt egyik luxushajójára. Te le mernél rajta csúszni?

Kikötött Norvégiában a bajba jutott Viking Sky luxushajó

19.03.23 19:41

Kikötött több száz emberrel a fedélzetén bajba került Viking Sky nevű luxushajó a norvégiai Molde kikötőjében, miután egy napig hánykolódott tehetetlenül a tengeren.

Nyaralást tervez? Irány a tenger!

19.03.21 08:59

Egyre többen választják a tengerjáró hajón való nyaralást, és az úszó szállodák fedélzetén barangolják be a világot. A tengeri hajóutak egy 15-16 emeletes óceánjáró fedélzetén több előnyt, újdonságot, valamint élménydömpinget tartogatnak az utazó…

Teljes luxus – óceánjáró kivitelben: az MSC Bellissima

19.03.18 15:32

Hajónézőben jártunk: Angliában tartották a keresztelőjét és mutatták be egyúttal a legújabb luxus óceánjárót. MSC Bellissima 171 tonnás, 4500 fő befogadására képes 315 méter hosszú, 43 méter széles és 19 emeletes. Az MSC és az olasz Fincantieri…

Egy igazi gyökér leugrott egy óceánjáróról, hogy híres legyen

19.01.19 12:39

Egy Nick Naydev nevű hülyegyerek múlt hét pénteken feltöltött az Instagramra egy videót, melyben leugrik a Symphony of the Seas nevű luxus óceánjáró 11. emeleti erkélyéről. Hogy miért? Szeretett volna új követőket szerezni.

Ismét a tengerbe esett egy énekes egy óceánjáróról

18.12.27 17:47

Minden valószínűség szerint a tengerbe veszett az utasok szórakoztatásával foglalkozó személyzet egyik tagja a világ legnagyobb óceánjárójáról, a Harmony of the Seasről.

Megmenekülhetett volna a Titanic?

18.12.11 08:46

Az elsüllyedhetetlennek hirdetett óceánjáró pusztulása máig izgatja a közvéleményt, egész sor könyv született róla, az Oscar-díjas filmről és a színdarabokról nem is beszélve, és tucatszám léteznek máig közszájon forgó teóriák arról is, hogy vajon…

A(z) "Óceánjáró" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Már készül a Titanic a Szegedi Szabadtéri Játékokra – elindultak a Broadway-musical próbái

Hatalmas lelkesedéssel indult a Titanic musical első próbája Somogyi Szilárd rendező vezetésével. A Broadway-sikert is aratott musical a Szegedi Szabadtéri Játékokon augusztus 9-én debütál, olyan formában, amit még sehol a…

Ország

Beletört Gémesi szegycsontjába az olasz pengéje

Az olasz Curatoli úgy eltalálta a döntőbevívásért folyó küzdelemben a magyar kardozót, hogy Decsi András kapitány jobbnak láttáa lecserélni. A férfi párbajtőrözők nem jutottak a legjobb nyolc közé.

Ország

Új mentőkampányt indít az SOS Méditerranée a líbiai partok közelében

A két civilszervezet e célra Norvégiától bérli közösen az Ocean Viking nevű hajót.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló