Óbuda hírek

Budapest › Óbuda

Női röpi: török és görög játékossal is erősített a Vasas

21.01.04 18:37

A török Sila Caliskan személyében Bajnokok Ligája-bronzérmes feladóval erősítette meg játékoskeretét a bajnokságban és a Magyar Kupában is címvédő Vasas Óbuda női röplabdacsapata. A fővárosi együttes honlapja szerint az eddigi feladó, a Puerto…

Megdöbbentő gyorshajtási rekord Óbudán

21.01.03 10:28

A magyar rendőrség egy új negatív rekordról számolt be, mely a III. kerülethez köthető, ahol 12 óra alatt közel 220 gyorshajtót mértek be.

Halálos iramban Óbudán

21.01.03 10:28

Az egyik kiemelt ponton három óra alatt kétszáz gyorshajtót szúrtak ki a rendőrök, egy autós a megengedett 50 helyett 115-tel hasított.

Villamossal karambolozott egy autó a III. kerületben

20.12.31 19:56

Villamossal ütközött össze egy gépkocsi a III. kerületben, a Vörösvári úton, a Flórián térnél. A fővárosi hivatásos tűzoltók a helyszínelést követően megszüntetik a forgalmi akadályt.

Óbuda kapuja igazi találkozóponttá válik: megújul a Szentlélek tér

20.12.28 15:00

A harmadik kerület egyik legnagyobb forgalmú csomópontja, kerületünk kapuja, a Szentlélek tér jelenleg nem a legszebb arcát mutatja. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat úgy határozott, hogy a mostani állapotot rendezi, a területet az itt…

A járvány miatt mindenki szerződést módosít

20.12.26 17:34

Óbuda önkormányzata és a Schmidt Máriához köthető közalapítvány is erre kényszerült, mert a megbízottak nem tudják teljesíteni a vállalásaikat.

Már Óbudán is ott van Maradona graffitis arcképe

20.12.25 23:25

Épp szenteste az egyik sétánkon a hévhez közeledvén bukkantunk rá a mesterműre, mely a tragikus hirtelenséggel elhunyt Diego Maradona előtt állít emléket.

A(z) "Óbuda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Budapest

Hihetetlen, szivárgó gázpalackokat helyeztek el egy óbudai iskolánál

Egy ismeretlen személy szivárgó gázpalackokat helyezett el az Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskola kerítése mellett. A tűzoltók és a közterület-felügyelők a riasztás után hamar a helyszínre siettek.

Budapest

Változott a polgármesteri fogadóóra időpontja

A februári online fogadóóra napja nem változik, de kicsivel később kezdődik, 18.00 órakor. Dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármesterének februári online fogadóórája 25-én csütörtökön nem délután négy órakor, hanem…

Közélet

Megkezdődött a kárelhárítás az egri vár leomlott támfalszakaszán

Az önkormányzat felkérte a szakkivitelezőt, hogy azonnal kezdje meg az állagmegóvási munkálatokat.

Közélet

Sztrájkkészültség a Nagyszombati Egyetemen

A Nagyszombati Egyetem szenátusa sztrájkkészültség bevezetéséről döntött – írja a TASR

 

Kategória ajánló