Óbuda hírek

Budapest › Óbuda

Diamant: az utolsó csata következik a Vasas ellen

Tegnap 12:46

Vasárnap véget ér a bronz párbaj, aki megnyeri az ötödik mérkőzést, az veheti át az érmeket a lefújás után. 18 órai kezdettel ötödször is összecsap egymással az 1. MCM-Diamant Kaposvár és a Vasas Óbuda női röplabdacsapat az Arénában.

Erre az öt meccsre kell időzíteni a csúcsformát

21.04.16 02:13

Az utolsó öt mérkőzéséből négyet szeretne megnyerni Borbándi István, a Szekszárdi Fekete Gólyák KC női NB I/B-s kézilabda-csapatának vezetőedzője.

Szabó Tímea: életmentő rákszűréseket szüneteltet a Fidesz

21.04.15 20:46

5 ezer orvos és ápoló elüldözése az egészségügyi-rendszerből katasztrófához fog vezetni – mondja Óbuda országgyűlési képviselője.

Új Duna-híd épülhet Budapesten

21.04.14 16:58

Balogh Samu kabinetfőnök osztotta meg Facebookon, hogy a Fővárosi Önkormányzat és a BKK megkezdte az Aquincumi híd megépítésének előzetes vizsgálatát.

Esterházy Péter születésének évfordulójára 40 plakát kerül ki Óbudán

21.04.12 13:16

Április 14-én van Esterházy Péter születésének évfordulója és a magyar próza napja. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és az Óbudai Anziksz 40 hazai kortárs írót és költőt kért fel, hogy ebből az alkalomból ossza meg a kedvenc Ep-idézetét,…

Női röplabda Extraliga: a Vasas egyenlített a Kaposvár ellen

21.04.10 08:16

A Vasas Óbuda négy szoros játszmában legyőzte a vendég 1.MCM-Diamant Kaposvár együttesét pénteken a női röplabda Extraliga 3. helyéért folyó párharcban, amely így 1–1-re áll, és a következő felvonásra hétfőn kerül sor – írja az MTI.

Szabó Tímea ajándékkal kedveskedett az óbudai oltópont dolgozóinak

21.04.09 14:16

A kormányváltás után minden egészségügyben dolgozó megkapja a neki járó méltó anyagi és erkölcsi megbecsülést is – mondja Óbuda országgyűlési képviselője!

Zöldülő Óbuda – Faültetések és az illegális zöldhulladék felszámolása a Iii. kerületben

21.04.09 12:43

30 fát ültetett az önkormányzat a Fővárosi Önkormányzattal együttműködve Óbuda-Békásmegyeren. A Flórián téri parkba ezüsthársakat, korai juharokat és platánokat telepítettek. Szintén az elmúlt napokban nyolc közös képviselő vett részt az…

A(z) "Óbuda" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Budapest

Nézze élőben a női röplabda bronzcsata ötödik felvonását!

A Diamant-lányok a Vasas Óbuda ellen zárják a szezont. Kezdés 18 órakor!

Budapest

Rontás- és bajelhárító hímes tojások

„Olyan békás mintát is ismerünk, amelyet szerelemvarázsló tulajdonságokkal ruháztak fel, és ezeket nem is adták oda akárkinek” – mondta lapunknak Fekete Ildikó népi iparművész.

Közélet

Kezdődhet a Széchenyi fürdő engedély nélkül elbontott kabinjainak helyreállítása

A Széchenyi fürdő műemlék épületében engedély nélkül bontották el az öltözőkabinokat.Budapest Főváros Kormányhivatala kötelezte a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában álló Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-t, hogy…

Közélet

Pszichiátriai betegségcunami jöhet a Covid-járvány után

Purebl György, a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének igazgatója szerint eljöhet az idő, amikor úgy megyünk pszichológushoz vagy pszichiáterhez, mint fogorvoshoz.

 

Kategória ajánló