OBH hírek

Közélet › OBH

Jogerősen nyert pert egy bíró Handó Tünde ellen

21.03.06 09:53

Vasvári Csaba a Fővárosi Ítélőtáblán kiírt bírói székre pályázott még 2017-ben, ám pályázatát hiába rangsorolták kétszer is az első helyre, az OBH akkori elnöke nem nevezte ki.

A magyar bíróságokon dermesztő hangulat uralkodik

21.02.22 15:07

Bár Senyei György Barna személyében 2019 decembere óta új elnöke van a rendes bíróságok központi igazgatásáért felelős Országos Bírósági Hivatalnak (OBH), a magyar bírósági rendszer függetlenségét érintő rendszerszintű problémák és…

Visszautasítja az OBH elnöke Márki-Zay Péter vádaskodásait

20.12.08 15:37

Márki-Zay Péter szerint Nánási Illés szegedi bíró „koncepciós” eljárásban „koncepciós” ítéletet hozott, miután első fokon bűnösnek ítélte az ellenzéki politikust a Lázár János ellen elkövetett rágalmazás vétségében.

Visszautasítja Deutch Tamás állítását

20.09.26 19:01

Kitart álláspontja mellett Deutsch Tamás és hazaárulásnak tartja a felmentő ítéletet, amit a jobbikos Kovács Béla ügyében kémkedés vádjában hoztak. A Fidesz uniós képviselője azután nyilatkozott erről az RTL Híradónak, hogy az Országos Bírósági…

Matolcsy, Polt, Pintér és Domokos is írásba adta: elkötelezettek a korrupció visszaszorításában

20.09.23 13:25

Nagy eseménynek kell történnie, hogy közös nyilatkozatot adjon ki a belügyminiszter, az Állami Számvevőszék elnöke, a legfőbb ügyész, az MNB-elnök, valamint a Kúria, az Országos Bírósági Hivatal, a Közbeszerzési Hatóság és a Gazdasági Versenyhivatal…

Tatár-Kis Pétert kinevezték a Fővárosi Törvényszék elnökévé

20.06.17 14:31

Tatár-Kis Pétert nevezte ki a Fővárosi Törvényszék elnökévé az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke - közölte a törvényszék.

Menesztették a Szegedi Törvényszék elnökét

20.06.17 12:23

Újabb bíróval szemben indított fegyelmi eljárást az Országos Bírósági Hivatal (OBH) a Szeviép-ügy kapcsán – erről ma közleményben tájékoztattak.

A(z) "OBH" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Jogerősen nyert pert egy bíró Handó Tünde ellen

Vasvári Csaba a Fővárosi Ítélőtáblán kiírt bírói székre pályázott még 2017-ben, ám pályázatát hiába rangsorolták kétszer is az első helyre, az OBH akkori elnöke nem nevezte ki.

Közélet

Döntött a bíróság, állami tulajdonban maradhatnak az Esterházy-kincsek

A Fővárosi Ítélőtáblán is elvesztette az Esterházy-kincsekért indított pert az Esterházy Magánalapítvány.

Magyar település

Támogatói est a Szegedi Nemzeti Színházban

A teátrum színművészei lépnek majd fel.

Politikus

Korrupciós botrányba bukott bele a Fideszt bíráló luxemburgi politikus

A Mandiner.hu beszámolója szerint Frank Engel a korrupciós gyanú szerint a pártjához köthető egyik alapítványtól kapott jelentős összeget.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló