O. J. Simpson hírek

Ismert személy › O. J. Simpson

Fft: A számok játéka a futball? Vagy misztifikálják a taktikát?

20.03.12 14:49

Zónavédekezés, árnyékék, karácsonyfa-alakzat, catenaccio; egyik edző szókészletéből sem hiányozhat, nemde? Mindenkit elbűvöl a bábuk mozgatása a mágnestáblán, de a nagy taktikázás nem pusztán az edzők blöffje?

Justin Bieber teljesen odáig van Miley Cyrus pasijáért

19.10.10 16:55

Már hetek óta Justin és Hailey Bieber esküvője vagy Miley Cyrus és Cody Simpson szerelmi élete köszön vissza a címlapokról. Ezért sem olyan meglepő, hogy a két páros most egymásra talált.

A(z) "O. J. Simpson" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Taktika? Kinek kell ez?

Zónavédekezés, árnyékék, karácsonyfa-alakzat, catenaccio; egyik edző szókészletéből sem hiányozhat, nemde? Az FFT alapító szerkesztője, Paul Simpson alaposan körbejárja a témát.

Közélet

Továbbra is be kell tartani a járványügyi intézkedéseket a bíróságokon

Bírósági eljárásokat továbbra is lehet kezdeményezni, valamennyi ügyszakban biztosított az elektronikus ügyindítás.

Nagyvilág

Az életüket adták volna az éremért – így ért fel az atlantai dobogóra a Laurencz-csapat

A koronavírus-járvány miatti mérkőzéshiány idején a Magyar Kézilabda-szövetség ötrészes sorozatban tekint vissza a női olimpiai kézilabdatornákra. A második részben az 1996-os ötkarikás játékok történései…

Ismert személy

Nicki Minaj szerint Harry herceg igazi férfi

Szerinte a legjobb dolgot tehette a Megxittel, tekintve, hogyan bánt velük a média. Nicki Minaj egyszemélyes rádióműsora, a Queen Radio visszatért hosszabb szünet után az Apple Music-ra, ahol a rapper Harry…

 

Kategória ajánló