O1G hírek

Közélet › O1G

Trombitás Kristóf: Az ellenzéki vita egy színjáték, a mi kegyeinkért zajlik

21.03.12 10:41

Két dolog tartja össze őket, az O1G-életérzés és a mindensz@rizmus pártokon és elveken átnyúló, valódi, mélybarnás-vöröses, ebben az egyben őszinte meggyőződése.

Egy "apró" gesztus a kormánytól? Ötmillió forintot kapott Simicska Lajos a panziója fejlesztésére

20.07.21 14:24

A 2015-ös nagy összeveszés, vagyis a G-nap óta először kapott állami támogatást Simicska Lajos érdekeltsége – vette észre a portál a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által publikált listán az Mfor.hu.

A(z) "O1G" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Nyomkövetővel a lábán politizál az új Simicska

Kétségkívül az elmúlt hónapok politikai szenzációja ami történt. Ráadásul a vak véletlen, egy közlekedési baleset buktatta le a nyomkövetős vádlottat és a baloldal jól ismert „kavaróemberét”.

Gazdaság

Megérkeztek a szarvasmarhák a Kígyósi-pusztára

A Körös-Maros Nemzeti Park területén található Kígyósi-pusztán csak a nyári időszakban vannak kint a szabadban a szarvasmarhák, ilyenkor legelik le a természetes takarmányokat. Amikor nyár végére, ősz elejére megváltozik a…

Gazdaság

Megújult a szombathelyi Tourinform iroda

2021. május 10-én újra megnyitja kapuit az országos Tourinform-hálózat egységes arculatához illeszkedően felújított szombathelyi Tourinform iroda. A Magyar Turisztikai Ügynökség Kisfaludy programjának támogatásával…

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló