Nyugdíjprémium hírek

Gazdaság › Nyugdíjprémium

Az idén egy fillér plusz sem járhat a nyugdíjasoknak

20.05.11 07:59

Egyre valószínűbbnek tűnik, hogy az idei infláció egyáltalán nem, vagy csak alig haladja majd meg azt a mértéket, amit a nyugdíjasoknak már az év elején, az árak emelkedésének ellentételezéseként kaptak. Az már egy ideje egyértelmű, hogy 2020.…

Oda az idei nyugdíjprémium: ha ez így megy tovább, egy fillér sem jár majd

20.04.12 20:19

Nem érheti el a növekedés a szükséges határt, így pedig elmaradhat idén a nyugdíjprémium. Elamradhat idén a nyugdíjprémium, mivel azt csak akkor folyósítják, ha a gazdasági növekedés meghaladja 3,5 százalékot a törvény...

Mszp: A Gdp 3 százalékát sem éri el a kormány gazdaságélénkítő csomagja

20.04.09 13:43

Az Mszp azt javasolja, hogy a nyugdíjprémium kifizetését most tavaszra hozza előre a kormány és biztosítson 6,5 százalékos nyugdíjemelést.

Rossz hír kapott a kétmillió magyar nyugdíjas

20.03.12 10:52

Idén csökkenhet a nyugdíjprémium összege vagy el is maradhat a kifizetése, de a novemberre várt nyugdíj-kiegészítésre sor kerülhet az előrejelzések szerint - számolt be a Világgazdaság.

Döbbenet, a koronavírus miatt elmaradhat az idei nyugdíjprémium

20.03.12 07:43

Csökkenhet az idei nyugdíjprémium nagysága vagy el is maradhat a kifizetése, de a novemberre várt nyugdíjkiegészítésre sor kerülhet az előrejelzések szerint – tudta meg a Világgazdaság a Magyar Államkincstár (MÁK) sajtóosztályától.

2020-ban is lesz nyugdíjemelés

19.12.13 05:34

Jövőre emelkednek a nyugdíjak. Az emelés több mint 2,5 millió nyugdíjast, illetve nyugdíjszerű ellátásra jogosultat érint. Emellett a kormány 2020-ban is számol nyugdíjprémium kifizetésével. A Lokál megkereste a nyugdíjgurut, dr. Farkas András…

10 ezer forintot csíptek le a nyugdíjprémiumból

19.11.21 09:46

A kormány ismét alulbecsülhette a várható gazdasági növekedést, amikor a prémiumról döntött.

A(z) "Nyugdíjprémium" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Varga Mihály leleplezi a terveket: lesz nyugdíjprémium és indul a 13. havi nyugdíj

10 órakor kezdődik a sajtóesemény, ahol Varga Mihály pénzügyminiszter átadja a jövő évi költségvetésről szóló törvényjavaslatot Kövér Lászlónak. Az eseményről a Portfolio élőben tudósít.

Gazdaság

Mszp: minden érintettnek azonos összegben járjon a 13. havi nyugdíj

A jó 13. havi nyugdíj igazságos, tisztességes és mindenkinek azonos összegben jár - mondta a Parlamentben Korózs Lajos, a szocialisták képviselője.

Politikus

Fantasztikus ajándékot kapott Orbán Viktor a fehérorosz elnöktől

Videót osztott meg fehoroszországi látogatásról Orbán Viktor a Facebook-oldalán. A képsorok tanúsága szerint Lukasenka belorusz elnök (sokak szerint diktátor) olyan szívélyes fogadtatásban részesítette Orbánt, mint…

Közélet

A DK azonnali vizsgálatot követel az Operettszínház zaklatási ügyében

A fenntartó EMMI-t szólították fel, hogy ne söpörje szőnyeg alá az ügyet.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló