Nyugdíjprémium hírek

Gazdaság › Nyugdíjprémium

Nyugdíjasok támogatása: ötször is pluszpénz érkezhet egy év alatt

20.09.16 10:08

Idén november és 2021. novembere között öt pluszjuttatást kaphatnak a nyugdíjasok - összegezte a Nyugdíj Guru News hírlevelében. 53. heti nyugdíj, két nyugdíjkorrekció, esetleg nyugdíjprémium is segítheti az időseket.

Nézegesse, ennyit kapnak a nyugdíjasok!

20.09.10 09:05

Nyugdíjprémiumra biztosan nem, visszamenőleges nyugdíjemelésre viszont számíthatnak a nyugállományban levők. Kiszámoltuk, hogy a jelenlegi ismeretek alapján mikor mennyit hoz a postás, illetve mennyi írnak jóvá a nyugdíjasok…

Tállai: a nyugdíjasok az elmúlt négy évben 220 milliárd forint extra kifizetést kaptak

20.08.09 10:55

A kormány nyugtatja a nyugdíjasokat, hogy a pénzüknél vannak, közben pedig az élelmiszerárak az egekbe emelkednek.

Nacsa Lőrinc: A válság ellenére is visszaépítik a 13. havi nyugdíjat

20.07.05 11:58

Nacsa Lőrinc, a kormánypártok szóvivője szerint a válság ellenére is visszaépítik a 13. havi nyugdíjat. Az erre a célra elkülönített 77 milliárd forintot az LMP inkább egyenlő arányban szétosztaná az idősek között.

Idén kevesebbet érhetnek a nyugdíjak az infláció miatt

20.06.25 08:13

A GKI előrejelzése szerint a nyugdíjak idén - a nyugdíjprémium idei elmaradása és a nyugdíjas árindex átlagosnál magasabb volta miatt - a törvényi előírások betartása ellenére statisztikai értelemben sem őrzik meg reálértéküket.

Rossz hírt kaptak a magyar nyugdíjasok

20.05.11 07:59

Egyre valószínűbb, hogy az idei infláció alig haladja majd meg a januári nyugdíjemelés mértékét. Az már egy ideje egyértelmű, hogy 2020. nem a nyugdíjprémium éve lesz - írta az Azénpénzem.hu.

Oda az idei nyugdíjprémium: ha ez így megy tovább, egy fillér sem jár majd

20.04.12 20:19

Nem érheti el a növekedés a szükséges határt, így pedig elmaradhat idén a nyugdíjprémium. Elamradhat idén a nyugdíjprémium, mivel azt csak akkor folyósítják, ha a gazdasági növekedés meghaladja 3,5 százalékot a törvény...

Mszp: A Gdp 3 százalékát sem éri el a kormány gazdaságélénkítő csomagja

20.04.09 13:43

Az Mszp azt javasolja, hogy a nyugdíjprémium kifizetését most tavaszra hozza előre a kormány és biztosítson 6,5 százalékos nyugdíjemelést.

Rossz hír kapott a kétmillió magyar nyugdíjas

20.03.12 10:52

Idén csökkenhet a nyugdíjprémium összege vagy el is maradhat a kifizetése, de a novemberre várt nyugdíj-kiegészítésre sor kerülhet az előrejelzések szerint - számolt be a Világgazdaság.

A(z) "Nyugdíjprémium" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Egy év alatt ötször is pluszpénz érkezhet a nyugdíjasoknak

Idén november és 2021. novembere között öt pluszjuttatást kaphatnak a nyugdíjasok – összegezte a Nyugdíj Guru News hírlevelében. 53. heti nyugdíj, két nyugdíjkorrekció, esetleg nyugdíjprémium is segítheti az időseket. Idén…

Gazdaság

Novemberi nyugdíjemelés: valaki hibásan számolt

Másképp értelmezi a nyugdíjtörvényt a KSH, mint a nyugdíjasszervezetek, már 2012 óta. A kormány a KSH száma alapján szabja meg, mennyivel kell novemberben visszamenőleg emelni a nyugdíjakat, ha az infláció a…

Gazdaság

Novemberi nyugdíjemelés: valaki hibásan számolt

Másképp értelmezi a nyugdíjtörvényt a KSH, mint a nyugdíjasszervezetek, már 2012 óta. A kormány a KSH száma alapján szabja meg, mennyivel kell novemberben visszamenőleg emelni a nyugdíjakat, ha az infláció a…

Közélet

Erre már nem számíthatnak idén a nyugdíjasok: mutatjuk, milyen juttatás marad meg számukra

A 2020-ban várható nyugdíjkiegészítésről, illetve a nyugdíjasoknak már több alkalommal adott rezsiutalványokról is beszélt a mai napon tartott Kormányinfón Gulyás Gergely - írta meg a Pénzcentrum.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló