Nyugdíj hírek

Gazdaság › Nyugdíj

Reggeli borzongás: Az ősz leghidegebb hajnalával indult a november

20.11.01 13:55

Az ősz eddigi leghidegebb hajnalával indult a november; a Nyírségben mínusz 2 Celsius-foknál alacsonyabb hőmérsékletet is mértek - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap a Facebook-oldalán. The post Reggeli…

Vesélyes pályán halad a nyugdíjrendszer

20.11.01 12:17

A jelenlegi demográfiai trendek alapján mindenképp szükséges félretenni, anélkül jó eséllyel nem biztosított az időskori megélhetés.

Stummer: a békési nyugdíjas is rendes megbecsülést érdemel

20.10.31 17:53

50 ezer forint a különbség a csabai és a budapesti nyugdíj között. A bérekkel először nem Ausztriával kell utolérnünk, hanem magunkat.

Tovább dolgoznak az idősek

20.10.30 16:31

Nem okozott visszaesést a nyugdíjas foglalkoztatottak bérében a járvány, de a számuk némileg csökkent az év eleje óta.

Főként az állami nyugdíjra számítanak a magyarok

20.10.29 17:46

A megkérdezettek közül tízből heten vallották azt, hogy a nyugdíjkorhatárig dolgozni fognak.

Így változik a moratórium januártól - megjelent a friss törvény

20.10.29 14:41

Megjelent a Magyar Közlönyben a friss törvény a hitelek felmondási tilalmáról és a törlesztési moratórium meghosszabbításáról. A jogszabály január 1-jén lép hatályba.

Nyugdíjnövelés lehetett az 50 forint, amit a 73 éves nő kapott az államtól

20.10.29 14:41

Az államkincstár szerint nem lehetett egyszeri segély az 50 forint. Ahogy a Pesti Hírlap megírta, egy 73 éves fóti nyugdíjas nő 50 forintot kapott az államtól. A Magyar Államkincstár viszont azt írta lapunknak, hogy ez az összeg nem lehetett egyszeri…

A(z) "Nyugdíj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Nyugdíjmegtakarítás: milliós veszteséget is jelenthetett a forintgyengülés 30 év alatt

A forint már sok éve trendszerűen gyengül a nyugati devizákkal szemben. Ennek következtében sokan vélekednek úgy, hogy hosszú távú nyugdíjmegtakarításaikat érdemes több pénznem között is megosztani. Az…

Gazdaság

Orbán Viktor: Magyarország térhet vissza legkorábban a normális élethez

Már van annyi vakcina Magyarországon, hogy aki oltást akar, választhat közülük. Elértük a válság előtti a szintet a foglalkoztatottságban. Lesz nyugdíjprémium, és a 13. havi nyugdíj két heti mennyiségét is kifizetik. A miniszterelnök pénteki…

Tudomány

Akár már a nyáron széteshet a Juventus dominanciáját megszakító Inter

A milánói klub tulajdonosát súlyosan érintette a koronavírus-járvány nyomán kialakuló gazdasági káosz, ami az ígéretesen alakuló projektet is veszélybe sodorhatja.

Nagyvilág

Akár már a nyáron széteshet a Juventus dominanciáját megszakító Inter

A milánói klub tulajdonosát súlyosan érintette a koronavírus-járvány nyomán kialakuló gazdasági káosz, ami az ígéretesen alakuló projektet is veszélybe sodorhatja.

 

Kategória ajánló