Nyugdíj hírek

Gazdaság › Nyugdíj

Tóth Bertalan: Az időseknek is jár a biztos megélhetés!

20.09.30 14:45

Az ún. svájci indexálás lényege, hogy nemcsak az inflációt, hanem az aktív keresők béremelkedését is figyelembe kell venni.

Elmondták, hogyan vásároljunk a járvány alatt

20.09.30 11:40

Az idősek menjenek a kevésbé zsúfolt órákban az üzletekbe, áruházakba, a vásárlók pedig tegyenek meg mindent azért, hogy betartsák a szabályokat a vásárlás során - többek között ezeket is tartalmazza a kereskedelmi szövetség minap megjelent…

Már másképp állnak a nyugdíjasokhoz a bankok

20.09.29 09:26

Ettől a hónaptól a jegybank elvárja, hogy a bankok senki hitelkérelmét ne utasítsák el automatikusan életkora miatt. Az Azénpénzem.hu feltérképezte, hogy az előírás hatására miként változott a pénzintézetek gyakorlata.

Felgyújtotta magát egy ukrán férfi, mert nem kapta meg a kért nyugdíjat

20.09.29 09:02

Az ukrajnai Ternopil megyében, Huszjatin településen egy férfi a helyi foglalkoztatási központban megpróbálta felgyújtani magát. Így tiltakozott az ellen, hogy megtagadták számára, hogy néhány hónappal a...

A(z) "Nyugdíj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

A nyugdíjasok helyett a középkorúakat oltatná be a Polgári Válasz

Bencsik János független országgyűlési képviselő szerint egyre több 30-as, 40-es, 50-es éveikben járó koronavírusos beteg kerül intenzív osztályra.

Gazdaság

Orbán Viktor üzenete is várja az olvasókat a több millió példányban, ingyenesen terjesztett lapban

A nyugdíjasok részére postázott kiadványban többek között az oltásról és a 13. havi nyugdíjról is ír a miniszterelnök.

Tudomány

Menyasszonyi ruhában ment oltásra egy baltimore-i nő, akinek a járvány miatt elmaradt az esküvője

Sarah azt mondja, számára az oltás egy ünnep volt, így úgy döntött, hogy a menyasszonyi ruhája lesz az oltásfelvevő ruhája is.

Nagyvilág

Soron kívül oltják a papokat és a lelkészeket is

A hitoktatói tevékenységet végzőket már a pedagógosukkal együtt beoltották, de most a többi lelkész és pap is kaphat koronavírus elleni oltást.

 

Kategória ajánló