Nyugdíj hírek

Gazdaság › Nyugdíj

Extra nyugdíjemelés, a 150 ezer alatti nyugdíjakra rendkívüli bónusz - parlament előtt a javaslat

20.10.07 18:54

Két ellenzéki képviselő ismét megpróbálkozott egy átfogó szociális törvényjavaslattal, amelyben egyebek közt a magasabb nyugdíjemelést, a rendkívüli nyugdíj-kiegészítést, valamint a családi pótlék és a GYES azonnali megduplázását terjesztik az…

A nyugdíjak is veszélybe kerülnek a koronavírus gazdasági hatása miatt

20.10.07 07:35

A nyugdíjrendszereket is fenyegeti a világjárvány következtében kialakuló válság – derül ki az Aegon Nyugdíjfelkészültségi Kutatás 2020-as adataiból.

Világjárvány ide vagy oda, 102 évesen is szavazott a választáson

20.10.06 19:43

Még egy globális járvány sem akadályozhatja meg ezt a 102 éves nyugdíjast abban, hogy szavazzon, és az ő segítségével is változásokat érjenek el az emberek. Bea Lumpkin 102 éves, aki soha nem hagyott ki egy választást. Ez ebben az esetben sem…

Sötét nyugdíjas évek várnak a katásokra?

20.10.06 13:28

2021-től várhatóan jelentősen szigorodnak a kata-adózás feltételei, ezért manapság sokat hallani erről az adónemről. De hogyan hat mindez az így dolgozók nyugdíjára?  

Katás adózóként, vagy alkalmazottként lehet több hitelt felvenni?

20.10.06 09:19

A katás adózás előnyeiről és hátrányairól már sokat lehetett hallani: a bevétel nagyobb része marad a vállalkozónál, ugyanakkor a kisebb járulékfizetési kötelezettség miatt például az állami nyugdíj jóval alacsonyabb lesz, mint egy hasonló nagyságú…

Mi lesz most? Vészjóslóan tornyosul a nyugdíjrendszerek felett a válság

20.10.06 09:19

A nyugdíjrendszereket is fenyegeti a világjárvány következtében kialakuló válság – derül ki az Aegon Nyugdíjfelkészültségi Kutatás 2020-as adataiból.

Smihal: az ukrán állam 15 év múlva nem fog tudni nyugdíjakat fizetni

20.10.04 18:37

Ukrajna már 15 év múlva nem lesz képes szavatolni a nyugdíjak folyósítását a leendő nyugdíjasoknak, mivel egyre kevesebben lesznek a munkaképes korban lévők, miközben megnő az élemedett korúak száma.

A(z) "Nyugdíj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

A nyugdíjasok helyett a középkorúakat oltatná be a Polgári Válasz

Bencsik János független országgyűlési képviselő szerint egyre több 30-as, 40-es, 50-es éveikben járó koronavírusos beteg kerül intenzív osztályra.

Tudomány

Ujhelyi: Orbán úr, Öné minden felelősség az iskolákban szerzett új fertőzésekért!

Tiltakoznak a járványügyi szakemberek, tiltakoznak a szülők és tiltakoznak a diákok is a holnaphoz egy hétre esedékes jelenléti oktatás és óvodai felügyelet újrakezdése ellen, de a Fidesz ritkán hallgat az igaz szóra; helyette leginkább…

Nagyvilág

Koronavírus: ekkor indulhat a gyerekek oltása

A Pfizer már a finisben van a gyerekek számára is elérhető, 100%-os védettséget adó vakcinájának fejlesztésével. Hogy áll a többi cég, mikor lehetnek gyerekek számára is elérhető vakcinák?

 

Kategória ajánló