Nyugdíj hírek

Gazdaság › Nyugdíj

DK: Minden nyugdíjas kapjon 10 ezer forintot gyógyszerre!

21.04.01 18:28

"Amikor a világelsők között vagyunk halálozásban, amikor rengeteg idős ember nincs még beoltva, akkor ez lenne a minimum." - áll a párt közleményében.

Pál gyufaszálakól épít bámulatos kastélyokat

21.04.01 03:10

Szűcs Pál 36 évig szolgált rendőrként és már a nyugdíjazása előtt eldöntötte, ő bizony nem válik hasznavehetetlenné idős korára. Hogy ezt elkerülje, makettépítésbe fogott. Az Eiffel-toronnyal kezdte, használt gyufaszálakból építette meg, amelyet aztán több mint…

Egyre több idős ember kerül bajba, félmillió magyarnak 100 ezer forint alatti a nyugdíja

21.03.31 15:46

Az MSZP az egyre nyíló nyugdíjolló ellen azt javasolja: az infláción felül a béremelkedéseket is figyelembe kell venni a nyugdíjemelésnél, és az infláció fölötti emelés átmenetileg egyenlő összegű legyen – mondta Tóth Bertalan, az MSZP…

Tisztségében marad a szlovén házelnök

21.03.31 11:07

Tisztségében maradt Igor Zorcic, a szlovén parlament elnöke, miután a kormánykoalíciónak nem volt elég szavazata, hogy leváltsa posztjáról - írta a helyi sajtó kedden.

Idősotthonban él Kovács László

21.03.31 10:37

Egyágyas, fürdőszobás apartman, mosnak, vasalnak is rá. A volt külügyminiszter nem árulta el, miért költözött oda.

Hét éve folyamatosan nő a nyugdíjak vásárlóértéke

21.03.30 21:49

Míg 2011-ben a 65 éves vagy az annál idősebbek aránya a teljes népességen belül 16,7 százalékot képviselt, addig 2020-ra ez az arány megközelítőleg húsz százalékra emelkedett.

Borul a költségvetés, módosít a kormány

21.03.30 14:07

Két hónap alatt összejött az idei költségvetési hiány harmada, részben a plusz egyheti nyugdíj kifizetése, részben uniós támogatások megelőlegezése, részben egy adócsökkentés pótlása miatt.

A logaritmus kit érdekel?! Tiszta fejjel tudjon gondolkodni!

21.03.30 11:37

„Van egy olyan érzesem, hogy a hatalomnak nem érdeke, hogy kreatív, alkotó elmék kerüljenek ki a gimnáziumokból.” Az egyre gyengülő követelményrendszer és a módosuló tananyagok erre utalnak. Interjú Gerőcs László matematikatanárral.

Vučić: Vitamincsomagot kapnak a nyugdíjasok

21.03.30 11:37

Aleksandar Vučić (Forrás: FoNet)Minden nyugdíjas egy vitamincsomagot kap az államtól, amely C- és D-vitamint tartalmaz majd, emellett cinket is.

Az új nyugdíjtörvénnyel eltörlik a büntetéseket Szerbiában

21.03.30 10:55

Április 2-án zárul a nyugdíj- és rokkantsági biztosításról szóló törvény módosításának közvitája Szerbiában. Megszüntetnék például a büntetőpontokat, vagyis a levonást azok számára, akik kénytelenek voltak az öregségi nyugdíjkorhatár előtt nyugállományba…

A(z) "Nyugdíj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Nyugdíjas-para: törvényellenesen kapnak életjáradékot a lakásukért cserébe?

Egy törvényi módosítás szerint 2015-től már csak biztosítók nyújthatnak életjáradékot. Mégis találtunk olyan cégeket, amelyek nem azok, mégis kötnek olyan szerződést 62 év feletti személyekkel – zömében nyugdíjasokkal –,…

Gazdaság

A kormány nyugdíjpolitikáját kritizálja az ellenzék

A Fidesz szerint ez álságos, ugyanis amikor baloldal volt hatalmon, hagyták elértéktelenedni a nyugdíjakat és elvették a 13. havi nyugdíjat.

Tudomány

Nem sikerül felgyorsulni az oltási tempóval

Továbbra is száz feletti a járvány napi, hazai áldozatainak száma. És továbbra is maradt az erősen lelassult oltási ötem. Folyamatosan csökken viszont a kórházi kezelésre szorulók száma.

Nagyvilág

A vírustesztek több, mint nyolc százaléka pozitív

Csütörtökre 1680 ember szervezetében mutatták ki Magyarországon az új koronavírus. A járvány újabb 124 ember életét követelte, így a halálos áldozatok száma 28 297-re emelkedett. A gyógyultak 546 246-an vannak, 7281-gyel…

 

Kategória ajánló