Nyugdíj hírek

Gazdaság › Nyugdíj

Leclerc már most nyugdíjba küldte Vettelt?

19.09.10 06:37

Vettel igencsak letört, de leszögezte, hogy a kudarcos időszak sem vette el a kedvét a Forma–1-től. Mindenesetre jobban jár, ha most nem nagyon vesz a kezébe újságokat.

A rezsiutalvány csak terelő hadművelet, a végén az idősek járnak rosszul

19.09.06 07:43

A rezsiutalványt választáspolitikai terméknek tartja Barát Gábor volt nyugdíjbiztosítási főigazgató. Szerinte ez is az igazságtalan, a nyugdíjasokat egymással szembefordító rendszer része. Persze tudja: a nyugdíjasok nagy része örül annak, hogy egyáltalán…

A nyugdíjasokon 270 milliárd forintot spórol a kormány, pedig mást ígért

19.09.04 08:07

Még a 14. havi nyugdíj bevezetésével kampányolt a Fidesz a 2006-os elbukott választás előtt, de 2010 után letettek az ötletről. Most a 13. havi nyugdíj visszaállítása 300 milliárd forintba kerülne, helyette rezsiutalványokat osztanak, meg nyugdíjprémiumot ígérnek.…

Spanyolország: Radikális baloldali párttal kötött együttműködést Pedro Sánchez

19.09.03 17:19

Ismét elutasította a közös koalíciós kormány létrehozását, viszont programalapú kormányzati együttműködésre kérte az Unidas Podemos (Együtt képesek vagyunk) radikális baloldali formációt Pedro Sánchez szocialista spanyol ügyvezető…

Nagyon jó hírt kaptak a nyugdíjasok Romániában

19.09.01 17:42

Romániában 15 százalékkal emelkednek a nyugdíjak szeptember 1-től, ennek költségét a kormány betervezte az idei költségvetésbe.

Beiktatták Udvardy György veszprémi érseket

19.09.01 13:21

Jézus Krisztusnak van üzenete a mai embernek, mondta a beiktatott érsek, Udvardy György, aki szombaton tette le esküjét.

Több mint 200-an búcsúztatták a nyugdíjba vonuló házi gyermekorvost

19.08.31 18:34

Gyerekek és szülők, több mint 200-an búcsúztatták a nyugdíjba vonuló házi gyermekorvost Pannonhalmán. Barsi Ernő azt mondja, van olyan család, ahol már a harmadik generációt gyógyította. A helyiek szerencsések, mert lesz, aki pótolja az…

A(z) "Nyugdíj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Okkal nem akar egyik gyereke sem Hajas László nyomdokaiba lépni

A nemrég nyugdíjba vonult Hajas Lászlót nem követik a trónon gyermekei - mint mondja, egyikük sem érdeklődött annyira a fodrász pálya iránt, vagy félt, hogy apjához hasonlítják majd.

Gazdaság

Jó hír a nyugdíjasoknak: mutatjuk, mikor érkezik a nyugdíjprémium

Idén is a novemberi nyugdíjjal együtt érkezik a nyugdíjprémium és a nyugdíj-kiegészítés - tájékoztatott a Magyar Posta Zrt..

Gazdaság

Kihirdette az államfő a törvényt, miszerint 2020-tól az inflációnak megfelelő mértékben nő a gyermekpénz

Kihirdette szerdán Klaus Iohannis államfő a törvényt, amely szerint 2020-tól az inflációnak megfelelő mértékben nő a gyermeknevelési pótlék.

Politikus

Félmilliárd forintos kifizetetlen számlát hagyott maga után a Fidesz Egerben

Az új, ellenzéki polgármester, Mirkóczki Ádám szerint „ezek a pénzek egyszerűen nincsenek meg".

 

Kategória ajánló