Nyugdíj hírek

Gazdaság › Nyugdíj

Csurran-cseppen a CIG Pannóniának az új bizniszekből

19.05.21 09:34

Stagnáló díjbevételekkel, megugró értékesítési számokkal és növekvő költségszinttel zárta 2019 első negyedévét a CIG Pannónia - mutatja a biztosítócsoport ma reggel közzétett konszolidált beszámolója. Az adózott eredmény 16%-kal...

Kiderült: ennyi nyugdíjat kap 2019-ben Medveczky Ilona

19.05.18 16:13

Nyugdíjáról vallott Medveczky Ilona. Az egykori színésznő, táncművész meglehetősen szűk nyugdíjból él, emiatt a házimunkák sokaságát is saját maga végzi. Nyugdíjának mértékéről vallott Medveczky Ilona a Blikknek. A lapnak...

Fidesz: Botka László elvett 3500 forintot a nyugdíjasoktól

19.05.17 18:40

Tízezer forintot ad a szegedi városvezetés minden helyi nyugdíjasnak és iskolakezdőnek. Fotó Czeglédi Zsolt/MTI A Fidesz először kiakadt az osztogatáson, majd észbe kaptak, és 3500 forinttal szerették volna megemeltetni az összeget. Ezt a…

Postást akart kirabolni - nagymamája nyugdíját követelte

19.05.17 07:37

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2019. május 16-án, 13 óra 57 perckor érkezett egy bejelentés, amely szerint Pesterzsébeten, a Szent Imre herceg utcában megtámadtak egy postást.

A(z) "Nyugdíj" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Drámai hírt kaphatnak a magyar nyugdíjasok

Kitart a 4% feletti gazdasági növekedés mellett a kormány, ezért a nyugdíjasoknak sincs félnivalójuk, a következő 4 évben is járhat a nyugdíjprémium - olvasható ki a friss konvergenciaprogram számaiból.

Gazdaság

Fed: kedvezőtlen infláció esetén kamatcsökkentés jöhet

Az infláció további csökkenése kamatcsökkentésre késztetheti az amerikai jegybank szerepét betöltő Fedet - véli a Fed St.Louis-i tagbankjának az elnöke.

Politikus

Tízmilliókért szerződött egy korrupciós ügyben érintett belga politikus cégével a Fidesz alapítványa

Az Átlátszó szerint a Fidesz pártalapítványa és a Miniszterelnökség is szerződött azzal a belga politikussal, akit később érintettnek találtak az Európa Tanács azerbajdzsáni vesztegetési ügyében.

Politikus

MSZP-P kampányhajrá Pécsen: Orbán Európa ellensége

Az európai választások előestéjén tartott közös sajtótájékoztatót Jávor Benedek, Ujhelyi István és Mellár Tamás.

 

Kategória ajánló