Nyílt Társadalom Alapítványok hírek

Közélet › Nyílt Társadalom Alapítványok

Klein: A civilizációnk alapját támadja a milliárdos hálózata

19.05.14 11:55

Az amerikai újságíró annak a veszélyére hívta fel a figyelmet, hogy a nemzetállami identitások megszüntetését hirdető Soros-féle alapítványok gyakorlatilag a nyugati civilizáció alapját kezdik ki.

Rekordösszeget költött tavaly bevándorlásra a Soros-birodalom

19.02.19 06:46

Számos érdekesség derül ki az Open Society Foundations 2018-as költségvetéséből, amit nem rég tettek közzé. A Soros Alapítvány tavaly elérte az 1 milliárd dollár költést világszerte, ami rekordnak számít.

A(z) "Nyílt Társadalom Alapítványok" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Ismét pályázhatnak ösztöndíjra az élsportolók

A BOM a Magyar Sportért Közhasznú Alapítvány idén immár hetedik alkalommal hirdeti meg tanulmányi ösztöndíjpályázatát, amire 2019. november 15. és 2020. január 15. között várják a jelentkezéseket. Az alapítvány emellett 2020-tól…

Közélet

A magyarok majd kétharmada fél nyilvánosan bírálni a kormányt

A Nyílt Társadalom Alapítványok készíttetett közvélemény-kutatást, amiből kiderült, a magyarok nagy része úgy gondolja, hogy a demokrácia veszélyben van.

Ismert személy

Nyomozás indulhat Sorosék ellen

Egy lehetséges vizsgálat elé néz Soros György az Egyesült Királyságban, miután kiderült, hogy 3 millió fontot (1,1 milliárd forint) fordított abba a kampányba, amely célja Boris Johnson miniszterelnök megbuktatása volt.

Közélet

Európai szintű orvosszakmai elismerést kapott a magyar civil szervezet

Tóth Icót, az alapítvány elnökét választották az ESGO ENGAGe társelnökének.

 

Kategória ajánló