November 4. hírek

Esemény › November 4.

Többet Magunkról – Grecsó Fivérek Estje

20.11.02 14:49

(november 4., szerda, 19:00 – Várkert Bazár) November 4-én újra látható a Várkert Bazár egyedülálló, saját irodalmi táncprodukciója a Grecsó fivérek előadásában,Többet magunkról címmel. Az est különös átmenet az irodalmi…

Megnövekedett hanghatásra kell számítani Hódmezővásárhely térségében

20.11.02 14:37

A Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár közleménye szerint november 4-én (szerdán) és 10-én (kedden) a hódmezővásárhelyi gyakorlótéren 8 és 16 óra között nagy hanghatással járó robbantási feladatot hajtanak végre.

Jelentős áresés jön a benzinkutakon szerdán

20.11.02 11:38

A 95-ös oktánszámú üzemanyag bruttó literenkénti átlagára november 4-étől 7, míg a gázolajé 3 forinttal lesz alacsonyabb.

A jelenből a digitális jövőbe

20.10.30 11:19

A Neumann Társaság online konferenciát szervez, amelyen a napjainkban már elérhető, de az életünket a közeljövőben jelentősen befolyásoló technológiákban rejlő lehetőségeit, illetve ezek esetleges kockázatait ismerhetik meg a résztvevők. 

Online workshop indul a hazai juhtenyésztőknek

20.10.27 11:34

A EuroSheep projekt első magyarországi online workshopját 2020. november 4-én rendezik, amelyen tapasztalataikat bővíthetik a résztvevők – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

A(z) "November 4." oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

A lejáró növényvédelmi engedélyek továbbra is érvényesek

A koronavírus-járványra tekintettel a növényvédelmi hatóság a 2020. november 4. napját követően lejáró zöld és fehér könyveket – a lejáró személyi okmányokhoz hasonlóan – a veszélyhelyzet megszüntetését követő 180 napig még…

Nagyvilág

Egy közös Kft. lesz a szombathelyi Agora és a Médiaközpont

A kormányzati elvonások, a koronavírus-járvány és az ezek okozta gazdasági nehézségek miatt elengedhetetlen az intézményi racionalizálás a városban.

Közélet

Egy autós 140-nel ment bele, majd át is repült egy körforgalmat a 710-es úton

A 65 éves sofőr ellen büntetőeljárás indult, a kijárási korlátozás megszegéséért is feljelentették.

Közélet

Óriási pénzeső a kormánytól: több mint 100 milliárd forintot mozgattak meg

Kis híján 110 milliárd forintos átrendezésről döntött a kormány a szerda esti Magyar Közlönyben megjelent határozat alapján.

 

Kategória ajánló