November 4. hírek

Esemény › November 4.

Zebrán ütöttek el egy idős nénit Kanizsán

20.11.05 16:54

Egy 55 éves helyi nő közlekedett autójával Nagykanizsán, a Balatoni utcában. Haladása során a Hevesi Sándor utca kereszteződéséhez ért, ahol nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogosátkelőhelyen átkelni szándékozó 72 éves nőnek, és elütötte.

Életbe lépett az éjszakai kijárási korlátozás

20.11.05 13:41

Életbe lépett az éjszakai kijárási korlátozás. Országszerte 76 esetben járt el a hatóság, 24 esetben figyelmeztetést alkalmaztak november 4-én.  

Állampolgári bejelentés buktatta le a bíróság elé állított embercsempészt

20.11.04 16:19

A Szombathelyi Járási Ügyészség 2020. november 4. napján bíróság elé állította, azt az őrizetben lévő egyiptomi férfit, aki három líbiai állampolgárt akart illegálisan Magyarországról Ausztriába és a testvérét illegálisan Szlovénián keresztül…

Ismét veszélyhelyzet, ismét bizottságok hatásköre szállt Botka Lászlóra

20.11.04 15:03

Miután a kormány 2020. november 4-én ismét kihirdette a járványügyi veszélyhelyzetet, a rendelkezés értelmében – a tavaszihoz hasonlóan – a közgyűlés és a közgyűlés valamennyi bizottságának hatáskörét a törvény a polgármesterre ruházza át.

Jogellenesen jutott be az ország területére 14 külföldi férfi

20.11.04 12:55

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök 2020. november 4-én 11 óra 40 perckor Mélykút külterületén 14 külföldit tartóztattak fel.

Történelmi jelentőségű nap: ma 98 éve, hogy megtalálták Tutanhamon sírját – Teljesen véletlenül bukkantak a nyomára

20.11.04 12:55

Hatalmas ünnepléssel emlékezik meg Luxor kormányzósága arról a felfedezésről, amelyet napra pontosan 98 évvel ezelőtt, 1922. november 4-én a dúsgazdag angol arisztokrata, Lord Carnarvon (†57) által megbízott Howard Carter (†64) amatőr…

A(z) "November 4." oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Esemény

A lejáró növényvédelmi engedélyek továbbra is érvényesek

A koronavírus-járványra tekintettel a növényvédelmi hatóság a 2020. november 4. napját követően lejáró zöld és fehér könyveket – a lejáró személyi okmányokhoz hasonlóan – a veszélyhelyzet megszüntetését követő 180 napig még…

Nagyvilág

Egyre több helyen alacsony a koronavírus koncentrációja a szennyvízben

A szakemberek szerint a járvány második hullámának lecsengő szakaszában vagyunk, de továbbra is fontos a járványügyi szabályok betartása – közölték.

Közélet

Nem álltak le a kocsifeltörők: Több autót törtek fel a kijárási tilalom ideje alatt

A rendőrségi statisztikák szerint a 2020-as év végén időarányosan több autót törtek fel Budapesten és más nagyvárosokban az autófeltörők, mint az elmúlt 12 hónapban. Ezzel ellentétben más bűncselekmények száma csökkent a…

Közélet

Állami tulajdonba veszik a Szombathelyi Haladás stadionját

Ingyenesen, de 30 millió forintba kerülő átvilágítás mellett veszi át az állam az önkormányzattól a szombathelyi stadiont a legfrissebb Magyar Közlöny szerint.

 

Kategória ajánló