Notre-Dame hírek

Nagyvilág › Notre-Dame

Az amerikai elnökjelöltek első vitáját nem Indianában, hanem Ohióban tartják a járvány miatt

20.07.28 06:34

Az amerikai elnökjelöltek első vitáját nem Indianában, hanem Ohióban tartják, mert az indianai Notre Dame Egyetem a koronavírus-járvány miatt visszalépett a vita megrendezésétől – jelentette be az elnökjelölti viták szervezését bonyolító bizottság…

Eredeti formájában építik újjá a Notre Dame-ot, de nem lesz teljesen ugyanolyan

20.07.09 13:16

Konszenzus alakult ki a Notre-Dame újjáépítése kapcsán Franciaországban, a jelek szerint az eredeti formájában fogják helyreállítani a székesegyházat, derült ki a France Inter közrádió adásából.

Újraindul a megerősítési munka a párizsi Notre-Dame-székesegyházban

20.05.02 11:04

Fokozatosan újra­indulnak a tavalyi áprilisi pusztító tűzvész utáni megerősítési munkálatok a párizsi Notre-Dame-székesegyházban.

A(z) "Notre-Dame" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Felújítják a párizsi Pompidou központ épületét

2023-ban kezdődhet el a francia modern művészeti múzeumnak is otthont adó high-tech épület renoválása, a munkálatok előreláthatólag négy évig fognak tartani. Az intézmény ezalatt zárva tart.

Nagyvilág

Csak élvezzék! – Olivier Latry, a párizsi Notre-Dame orgonistája Budapesten

Egy eredeti darab átirata vagy feldolgozása néha kifejezetten üdítő - mondja Latry, aki eredeti darabokkal, átiratokkal és improvizációval is készül.  

Kultúra és szórakozás

Programdús lesz a február a győri könyvtárban

A kicsiket felolvasással, színházi előadással, a nagyokat énekmondókkal, online tárlatvezetéssel, swing-koncerttel, várja a könyvtár az online térben.

Nagyvilág

81 fővel emelkedett Veszprém megyében a fertőzöttek száma

Csütörtök reggelre 81 fővel nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma megyénkben a szerdai helyzethez képest.

 

Kategória ajánló