Notre-Dame hírek

Nagyvilág › Notre-Dame

A notre dame-i méhkaptárok megúszták a tűzvészt

20.02.06 14:51

A Notre-Dame székesegyházat áprilisban sújtó tűzvészt épségben túlélték a sekrestye tetején álló méhkaptárok, és a méhkolóniák egészségesebbek, mint bármikor - közölték méhészek.

Jó hír érkezett a Notre-Dame méhecskéiről

20.02.03 10:37

A Notre-Dame székesegyházat áprilisban sújtó tűzvészt épségben túlélték a sekrestye tetején álló méhkaptárok, és a méhkolóniák egészségesebbek, mint bármikor – közölték méhészek. A Notre-Dame méheinek megmenekülését a tűzvésztől csodával…

Egészségesek a notre-dame-i méhkaptárak

20.01.31 19:33

A Notre-Dame székesegyházat áprilisban sújtó tűzvészt épségben túlélték a sekrestye tetején álló méhkaptárok, és a méhkolóniák egészségesebbek, mint bármikor – közölték méhészek.

Még minidig veszélyben van a Notre-Dame

20.01.07 00:24

A székesegyház újjáépítéséért felelős kormánybiztos vasárnapi nyilatkozata szerint a Notre-Dame még mindig nem menekült meg.

Még nem menekült meg a Notre-Dame

20.01.05 17:55

A "Notre-Dame még nem menekült meg", a tűzvész sújtotta katedrális továbbra is veszélyben van - közölte vasárnap a székesegyház újjáépítéséért felelős kormánybiztos.

Két évszázados hagyományt szakítanak meg a Notre Dame-ban

19.12.23 17:43

Idén nem lesz karácsonyi mise a párizsi székesegyházban, a hívek a Louvre múzeumhoz közeli Saint-Germain-l'Auxerrois-templomban vagy a Luxemburg park melletti Saint-Sulpice-templomban vehetnek részt ünnepi istentiszteleten.

A(z) "Notre-Dame" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Koronavírus: Franciaország újabb repülőgépet küldött az uniós állampolgárokért Vuhanba

Párizs- Franciaország egy újabb repülőgéppel 28 francia és 36 európai uniós állampolgárt hozott el az új koronavírus gócpontjából, a kínai Vuhanból, egyikük sem fertőzött. A járvány kezdete óta a harmadik ilyen francia repülőgép péntek…

Életmód

Felborult egy kamion az M5-ös újhartyáni lehajtóján

A szalagkorlátot átszakítva az oldalára borult egy kamion az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, az újhartyáni lehajtón. Egy ember beszorult a fülkébe. A dabasi és a ceglédi hivatásos tűzoltók feszítővágóval és csörlővel…

Gazdaság

Újabb patinás folyóirat szűnhet meg

Az Ezredvég című folyóirat munkatársai adományokat kérnek, hogy a 29 éves kiadvány továbbra is működni tudjon - számolt be a Media1.

 

Kategória ajánló