Normafa hírek

Magyar település › Normafa

Egyre közelebb a teljes rehabilitáció: fontos változások a Normafánál

20.10.05 07:02

Jövő szombaton új fokozatához ér a Normafa-rehabilitáció, megváltozik a tömegközlekedés – mondta Pokorni Zoltán, a 12. kerület polgármestere az InfoRádióban. Időközben továbbépítik az új parkolót.

MKKP-elnök: 450 fát vágtak ki észrevétlenül a Normafán

20.08.28 08:15

Kovács Gergely szerint – aki a XII. kerületben önkormányzati képviselő – a Normafán 450 fát vágtak ki eddig, a kerületi fideszes vezetésű önkormányzattól pedig nagyon nehéz információkat kicsikarnia.  Interjút adott a legfrissebb Magyar…

Csodás séta ígérkezik a Normafánál

20.08.02 17:55

Lombkoronasétányt terveznek a Normafához. A XII. kerületi önkormányzat felkérésére a Hello Wood és az Archabit Kft. készített terveket, amelyek alapján a fák lombkoronájával egy magasságban készülhetnek sétányok.

Megszelidítették a lombkorona-sétányt

20.07.27 15:13

És pontosan a kivitelező-csapat, a  Hello Wood és az Archibit Kft. vezetői voltak azok, akik a Normafa érdekében újragondolták a terveket.A harminc méterre kiemelkedő kilátópontot elvetették - hiszen amúgy is itt van a szomszédban az Erzsébet-kilátó, az…

Luxuslakások épülnek Budapest tüdejében

20.07.17 09:40

Óriási lakóingatlan-fejlesztések zajlanak a főváros 12. kerületében, NER-közeli üzletemberek részvételével, a természetvédelem mérsékelt figyelembevételével - derül ki a Népszava összesítéséből.

A(z) "Normafa" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Magyar település

Figyelem: változás lesz a budapesti közlekedésben

Szombattól nem áll meg a 21-es busz a Normafa megállónál - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Közélet

Negyedmilliárdos fejlesztés készül a kalocsai Szőlőkközében

A kalocsai önkormányzat mintegy 250 millió forint értékben nyújt be pályázatot a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programot (TOP) kezelő szervekhez.

Politikus

Pokorni: Az első hullám az összefogásról szólt

Érdemi kérdésekben együtt tudott működni a kormány a fővárossal, a főváros a kerületekkel, a civil emberek pedig egymással – fogalmazott a XII. kerületi polgármester.

Közélet

Tüntetnek az olasz vendéglátósok

Elegük van a covid miatti korlátozásokból. Nem segélyt, hanem forgalmat akarnak. Ezért  tiltakoznak a korlátozások ellen. Van, ahol a polgármester is velük tüntet.

 

Kategória ajánló