Nőnap hírek

Életmód › Nőnap

Elnézést kért a BRFK a sértő posztért - viccnek szánták

21.03.08 17:53

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nőnap alkalmából "viccesnek szánt "Facebook-posztban köszöntötte a hölgyeket. A fogadtatás azonban nem volt felhőtlen, legtöbben sértőnek találták.

Ajándékot osztogattak itthon a rendőrök

21.03.08 17:32

Kedves gesztussal éltek a Bács-Kiskun megyei rendőrök, méghozzá azokkal a hölgyekkel szemben, akik szabályosan közlekedtek nőnapon.

Ensz: A nők szerepe a járvány utáni újjáépítésben kulcsfontosságú

21.03.08 16:17

Nem tűnik el az éhezés és az egyenlőtlenség a COVID-19 világjárvány hatásaiból való felépülés után, amennyiben nem kerül több nő – éljen bárhol –, vezető és döntéshozó pozíciókba – hangsúlyozták ENSZ szervezetek vezetői a nemzetközi…

Lezárás előtt: a tavalyihoz képest most nem volt akkora roham

21.03.08 16:17

Az élelmiszerboltok, drogériák és patikák kivételével a legtöbb boltnak be kellett zárnia hétfőtől. Sok üzletben tumultus alakult ki emiatt a hétvégén.

A pr-szakmában dolgozók kétharmada nő

21.03.08 13:35

A vezetőknél viszont épp fordított az arány – hívta fel a figyelmet a Magyar Public Relations Szövetség nemzetközi tanulmányokra hivatkozva.

Tízezer forintos utalványt javasol az Mszp nőnap alkalmából

21.03.08 12:59

Nőnap alkalmából tízezer forintos utalvánnyal köszönje meg a kormány a nőknek azt, amit tesznek az országért! – javasolta az MSZP pártigazgatója hétfőn a nemzetközi nőnapon. Molnár Zsolt elmondta, az utalványt a koronavírus-járvány miatt nehéz…

Molnár Zsolt 10 ezer forintos utalványt kért a nőknek Nőnapra

21.03.08 12:59

Az MSZP politikusa szerint nincs mit ünnepelni, mert Magyarországon nem valósult meg az esélyegyenlőség, a nők ugyanazon munkáért nem kapnak ugyanakkora fizetést, mint a férfiak.

A(z) "Nőnap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

„Óriás leszel, csak hunyd le kis szemed” – merhet-e nagyot álmodni egy kislány?

Mit kívánhatnánk a nőknek születésnapra, nőnapra? Több virágot? Udvariasságot? Lajos szerint nem, inkább több bátorságot, hangot a politikában, közéletben.

Tudomány

Nem sikerül felgyorsulni az oltási tempóval

Továbbra is száz feletti a járvány napi, hazai áldozatainak száma. És továbbra is maradt az erősen lelassult oltási ötem. Folyamatosan csökken viszont a kórházi kezelésre szorulók száma.

Politikus

Orbán Viktor rejtélyes üzenetet posztolt

A miniszterelnök egy repülőgép ajtajából tartott fel egy sálat.

Nagyvilág

A vírustesztek több, mint nyolc százaléka pozitív

Csütörtökre 1680 ember szervezetében mutatták ki Magyarországon az új koronavírus. A járvány újabb 124 ember életét követelte, így a halálos áldozatok száma 28 297-re emelkedett. A gyógyultak 546 246-an vannak, 7281-gyel…

 

Kategória ajánló