Nőnap hírek

Életmód › Nőnap

A nőket érintő erőszakot járja körbe a magyar zenekar legújabb száma

21.03.09 19:23

Az elmúlt években a női egyenjogúság, a nők elleni erőszak kérdésköre és az egyenlő bánásmód igencsak meghatározta a világot.

Megvolt a lagzi? Istenes László menyeként utalt Csobot Adélra

21.03.09 16:43

A Mokka műsorvezetője, Istenes László a minap egy gyönyörű virágcsokorral köszöntötte fel női követőit nőnap alkalmából a közösségi oldalán. A fotóhoz írt néhány sorban pedig már menyeként hivatkozott fia, Bence menyasszonyára, Csobot Adélra.

Ember a Holdon – Megérkezett az Ossian nőnapi ajándéka

21.03.09 16:43

Paksi Endre nagy tisztelője a nőknek, így természetesen idén sem feledkezett meg az Ossian hölgy rajongóiról március 8-án.

Horror Nagyatádon, egy férfi mellkason szúrta élettársát

21.03.09 15:37

Csúnyán eldurvult egy baráti italozás, amikor egy bakházi férfi élettársával és két haverjával emelgetni kezdte a poharat. A párocska azonban összeszólalkozott, és végül egy kés is előkerült.

Burger King: A nőknek a konyhában a helye!

21.03.09 15:37

Nőnap alkalmából mentek házhoz a pofonért, bár valójában arra akartak utalni, hogy kevés a női chef az Egyesült Királyságban. Csak épp nem ennyire borzasztóan kellett volna ezt kommunikálni.

Biciklist ütöttek el a Rózsa utcában

21.03.09 15:23

Egy 47 éves helyi nő személygépkocsival közlekedett a Rózsa utcában. Haladása során nem adott elsőbbséget egy biciklisnek. Az ütközés során megsérült 61 éves nagykanizsai asszonyt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Kijevben is a nők elleni erőszak ellen tüntettek

21.03.09 14:20

Közel kétezren tüntettek hétfőn, a nemzetközi nőnapon Kijevben. A demonstrálók azt követelték, hogy az ukrán parlament ratifikálja az elsősorban a nők elleni erőszakról szóló isztambuli egyezményt.

A(z) "Nőnap" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

„Óriás leszel, csak hunyd le kis szemed” – merhet-e nagyot álmodni egy kislány?

Mit kívánhatnánk a nőknek születésnapra, nőnapra? Több virágot? Udvariasságot? Lajos szerint nem, inkább több bátorságot, hangot a politikában, közéletben.

Tudomány

Ismét felkereshetjük az uszodát Mohácson

Szombattól újra látogatható az uszoda fedett része.   A járványügyi enyhítések részeként ismét látogatható a magyarországi fürdők a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük álló kiskorúak számára. A mohácsi uszoda…

Politikus

Csúfosan leszerepelt a baloldal a járvány alatt

Csúfosan leszerepelt a baloldal a járvány alatt, kiderült, hogy ha baj van, nem lehet a baloldali pártokra számítani – erről is beszélt Orbán Viktor péntek reggel a rádióban. A WHO éppen egy hete mondta ki, hogy hatásos és biztonságos a…

Nagyvilág

Pánikhangulat Dániában: exhumálják és elégetik a mutáns koronavírus miatt leölt nyérctetemeket - Nagy veszély áll fenn

Exhumálják a mutáns koronavírus miatt leölt nyérceket a tömegsírokból, amelyekbe el lettek temetve Dániában – írta a Reuters. Ennek oka, hogy a nyérchullák bomlása során mérgező anyagok kerülhetnek bele az…

 

Kategória ajánló