Nógrádi György hírek

Ismert személy › Nógrádi György

Nógrádi szerint Ankara a migránsokkal zsarolja Brüsszelt

20.03.07 10:28

Teljesen nyilvánvaló, hogy Törökország a migránsokkal zsarolja az Európai Uniót – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szombaton az M1 csatornán.

Nógrádi György a németországi átrendeződésről és a járvány biztonságpolitikai vetületéről - a teljes Aréna-felvétel

20.02.07 18:55

A migrációs veszélyről, a németországi politikai átrendeződésről, a brexit utáni brit helyzetről és Emmanuel Macron francia elnök legújabb uniós biztonságpolitikai kezdeményezéséről is beszélt Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az…

Ukrán repülő: kártérítést követelnek Irántól az áldozatok országai

20.01.16 18:16

Ötpontos követeléscsomagot fogalmaztak meg Iránnal szemben csütörtöki londoni ülésükön azoknak az országoknak a külügyminiszterei, amelyeknek állampolgárai a múlt héten Teherán közelében lelőtt ukrán utasszállító repülőgépen utaztak.

Kína veszélyforrást jelent a Nato számára?

19.12.15 23:01

Kína veszélyforrás és inspiráló versenytárs is a Nato számára - jelentette ki Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

Nógrádi György: Egyre több ország támogatja a V4-ek migrációs politikáját

19.11.13 22:01

A biztonságpolitikai szakértő a közmédiában elmondta: Angela Merkel német kancellárnak fogy az ideje, így a migrációs politikában a stratégiai céljait már biztos nem tudja elérni.

Szabó Tamás: A szavazófülkébe is bekísértek választópolgárokat

19.11.06 10:11

Feljelentést tesz az október 13-i választáson elkövetett cselekmények miatt Jászberény kormánypárti polgármesterjelöltje. Szabó Tamás erről a Hír TV Magyarország élőben című műsorában beszélt.

Nógrádi György: egységes európai fellépés állíthatja csak meg a migrációt

19.11.02 22:10

A migrációt csak egységes európai fellépés állíthatja meg, mivel az embercsempészet irányítói mindig megtalálják a korrumpálható hivatalnokokat – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 szombat esti műsorában.

A(z) "Nógrádi György" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Nógrádi György: Mintegy 1,1 millió szír kap jelenleg támogatást az Európai Uniótól

Miközben Törökország lezárta Szíria felé a határait, Görögország felé megnyitotta azokat, így a helyzet a görög szigeteken nagyon súlyos – fogalmazott a szakértő.

Ország

Autósmoziban tartják meg a húsvéti miséket Düsseldorfban

Egy autósmoziban tartják meg a hétvégén a húsvéti istentiszteleteket a nyugat-németországi Düsseldorfban, hogy az embereknek a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások ...

Közélet

Már több halálos áldozata van a járványnak New Yorkban, mint a 2001-es terrortámadásnak

2001. szeptember 11-én végleg megváltozott a világ, amikor az Amerikai Egyesült Államok elszenvedte a hírhedtté vált terrortámadást. A jelenlegi elnök azonban sokáig rá se hederített a koronavírus-járványra, aminek most isszák…

Közélet

Maszkokat és védőruhákat adományozott Magyarország több országnak

Szijjártó Péter szerint fontos, hogy déli szomszédainknak legyen ereje védekezni egy esetleges migrációs hullám esetén.

 

Kategória ajánló